Auto Kütuse Aare Diislikütuse Lisaaine Eemaldage Mootori Süsiniku Tagatisraha Salvesta Diisel Suurendada Võimu Lisaaine Õli Kütuse Saver

0 Reitingud
€5.42 €10.84

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1、Vähendada mootori müra ja parandada sõiduki start-up pabistama,tõhusalt parandada probleem ülemäärase heitgaasi.

2、Anti-rooste ja määrimine: See võib tõhusalt ära hoida korrosiooni, õli torujuhe ja sõiduki õli süsteemi, et kaitsta ja laiendada elu mootor.

3、Selge süsiniku tagatisraha: Pärast ühe tsükli süsiniku mootori süsteem on järk-järgult puhastada, et vähendada kahju mootor.

4、kütust Säästa: lase bensiini täielikult lagunenud, et vähendada kütuse tarbimist, vähendab sinu kulusid

5、Kaitse õli pump: vähendada vananemise kiirust oma õli pumba ja eluea pikendamiseks sõiduki.

Auto Kütuse Aare Lisaaine Eemaldage Mootori Süsiniku Tagatisraha Salvestada Võimsuse Suurendamine Lisaaine Õli Kütuse Saver

Kirjeldused:

Süsiniku sadestamise ja kadumas jooksul (1-2 pudelit): kütuse ja süsiniku hoiused segatakse kokku, ja mootor võib olla kergelt loksutada.

Süsiniku puhastamine ja kinnitamine perioodiks (3-4 pudelit): süsiniku hoiused, mis sügisel maha võetakse koos ammendatud heitgaasi auto ja mootori müra vähendatakse.

Sügav puhastamine ja hooldamine perioodil (5-6 pudelit): akumuleerunud süsiniku kogunenud aastal eemaldatakse, nii et saab täielikult põletada ning kütusekulu vähendada.

1. Süstida ravimit otse kütusepaak enne tankimist (vältida puudulik peale) ja seejärel lisage kütust, ilma igasuguste parandusteta mootori.

2. saab hakkama ühel juhul 50-60 liitrit) bensiini pudelis; esimene kasuta topelt, 6 pudelit ühe tsükli.

3 Uus auto kasutamise Pärast pidevat kasutamist 1-2 tsüklit, lisa üks kord iga 2000 km.Sõidukite puhul, kus töötab rohkem kui 100 000 km, lisa üks kord iga 2000 km pärast pidevat kasutamist 2-3 tsüklit.

4.Tooraine see toode ei ole kõrvaltoimeid sõidukile.

Omadused:

1. Vähendab mootori müra ja parandada sõiduki start-up pabistama, tõhusalt parandada probleem ülemäärase heitgaasi heitmeid.

2. Anti-rooste ja määrimine: See võib tõhusalt ära hoida korrosiooni, õli torujuhe ja sõiduki õli süsteemi, et kaitsta ja laiendada elu mootor.

3.Selge süsiniku tagatisraha: Pärast ühe tsükli süsiniku mootori süsteem on järk-järgult puhastada, et vähendada kahju mootor.

4.Kütust säästa: lase täielikult lagunenud, et vähendada kütuse tarbimist, vähendab sinu kulusid

5.Kaitse õli pump: vähendada vananemise kiirust oma õli pumba ja eluea pikendamiseks sõiduki.

6.Parandada võimsus: saavutada "plii, mangaani, väävli vähendamine" mõju, muuta õhu molekuli struktuuri sees mootor,lisada azeotrope selles , vähendada õhu vastupanu sees mootor, muuta see täielikult põletada, ilmsemaks, kui seda kasutatakse vanad autod ja veokid

Tehnilised andmed:

Nimi: Kütuse Lisaaine Aare

Säilivusaeg: 5 aastat

Võimsus: 60ML

Efektiivsus: soodustada põlemist, energia säästmine, areneda, summuti, puhastada õli circuit

Kohaldatavate nafta:

Kuidas kasutada: lisaks suhe on 1:1000,iga pudel saab kasutada koos 60 liitrit.

Pakkeleht:

1*Lisaaine

sku: k5023

Mudeli Number Injector Cleaner
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Maht 60ml
Toote Kaal 83g
Väline Testimine Sertifitseerimine ce
Erilised Omadused -

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…