Auto Istme Puhtamaks Pesta-Tasuta Headliner Puhastusvahend Auto Interjöör Auto Armatuurlaua Puhastusvahend 300ml Sõiduki Interjööri Puhastusvahend Riie

0 Reitingud
€7.08 €14.16

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Ideaalne puhastamiseks kõike alates kangast ülemmäär nahast istmed.Ei ole vaja pesta veega, lihtsalt kohaldada ja pühkige uksed, center konsoolid, turvavööd, ja rohkem.

Kirjeldus:

Nimi: auto iste cleaner

Net sisu: 300ml

Kõlblikkusaeg: 3 aastat

Eesmärk: Puhastamine erinevate interjööri nagu auto laed ja istmed

Kohaldatava objektid: kangas, flanell, riie, kummi, naha, jne

Kuidas kasutada: Pihustada käsna pühkida plekk, seejärel kuivatage plekk rätikuga

Nimekiri:

1 x auto üksikasjalikult interjöör cleane

Vaata rohkem toote detailid

1.Lae Puhtama: Efektiivselt eemaldada tolmu, plekke ja lõhnu alates riidest lagi auto.See auto salongi puhastusvahend on spetsiaalselt projekteeritud, et puhas ülemmäära oma sõiduki, taastamine, värskuse ja ilu kangast.

2.Õrn puhastamine: Meie autosalongi puhastusvahend pakub õrn, kuid tõhus puhastamine nahkistmed autosse, säilitades oma tekstuuri ja läike kahjustuste eest ja hoides neid pikema aja jooksul.

3.Vee-tasuta puhastamine: Ei ole vaja pesta veega, lihtsalt pühi märja rätikuga ja nautida puhas auto interjöör.See auto salongi puhastusvahend on mugav ja efektiivne eemaldades mustuse, tolmu, plekid ja lõhnad mis tahes pinnale.

4.Lihtne ja Tõhus Kasutamine: Hõlpsasti ära pühkida tõrksat mustust ja plekke auto istmed, konsool, armatuurlauale või vaibad meie auto interjööri puhastusvahend.Lihtsalt pihustada käsna ja pühkida see puhtaks, seejärel kuivatage rätikuga jaoks värskendatud ja puhas seest.

5.Ulatuslik Kasutamine: ette nähtud töötama pinnad nagu nahk, samet ja kangast, seda saab kasutada auto iste, katus, vooderdus, uksepaneelid, ja rohkem.Selle kiire toimeajaga valem eemaldab mustuse, rasva, ja plekid, jättes maha freshing lõhn.

sku: k30664

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…