Auto Esiklaas Defogger 150g Anti Udu Tuuleklaasi Puhasti Kauakestev Nähtamatu Anti Fog Spray Auto Esiklaas Auto Accessorie

0 Reitingud
€7.28 €14.56

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1. Selge Visioon: See anti fog spray parandab nähtavust ja selge visioon märja ilmaga, takistades udu alates niisutavad esiklaas ja peeglid, suurendades sõidu ohutust. 2. Udu Blokeerimine Film: Automaatne ja Kiire Kaitse.See anti fog spray saab automaatselt ja kiiresti vormi udu-blokeerimine kile klaasi pind, mis teeb sõidu ohutu ja selge.Lihtsalt spray see akna klaasi ja pühkige see ühtlaselt lapiga. 3. Pikaajaline Mõju: Meie anti udu auto esiklaas on lõhnatu, nähtamatu ja kauakestev.See annab enam-püsivaid tulemusi ja suuremat vastupanu keskkonna tegurid, kui teised tooted.Saate nautida selget ja ohutu sõidu kogemusi meie anti fog spray. 4. Kasutada Lihtsalt: Meie anti-fog spray tagab lihtsa kasutamise, mis võimaldab teil rohkem aega, et nautida teed.Kulutada vähem aega hooldus, kus ei ole keeruline menetlusi, või tööriistu vaja.Lihtsalt spray ja pühi jaoks kiusame vaba ja selge juhitavuse.

5. Lai kasutusala: See anti-fog toode on ideaalne arvukates rakendustes, sealhulgas auto aknad, peeglid, vannituba klaas, edevus peeglid, klaasist uksed, ja rohkem.Ei piirdu ainult, et see on ka ideaalne prillid, ujumine kaitseprillid, teleskoop, tuled ja muud optilised seadmed.

Kirjeldus:

Meie anti-fog esiklaas lahendus takistab udu alates niisutavad teie esiklaas ja peeglid.See automaatselt ja kiiresti vormide pikaajaline udu blokeerimine kile klaasi pinnale.Ei ole keeruline menetlusi, või tööriistu vaja.Ideaalne auto aknad, peeglid, vannituba klaas, edevus peeglid ja klaasist uksed.Hüvasti udune klaas kergust!

Kirjeldus:

Projekti tüüp: Auto klaas, anti-fog agent Toote netomassiga: 150g kõlblikkusaeg: 3 aastat Peamised koostisosad: glütseriin, sodium lauryl sulfate, hüdrofoobne pindaktiivne aine, silikooni, õli, jne.

Toote omadused: Ta võib kaotada udu bead klaasi pind, mis on põhjustatud temperatuuri muutusi või kuuma ja külma temperatuuri erinevused, mistõttu vaatevälja selge, vältides seega kujundab vee udu sise-klaas ja peeglid.

Pakendi Nimekiri:

Anti fog spray*1

sku: k28948

Pakkimine Anti fog spray*1
Päritolu Mandri-Hiina
Kontsentreeritud Jah
Kõlblikkusaeg 3 Aasta
Tüüp Antifriis
Võimsus Streak-Free Sära

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…