Smart Digital Auto Rehvi Inflator Multifunktsionaalne Laetav Õhk Pump Ratta Palli Traadita Kaasaskantavad Elektrilised Rehvi Pump

0 Reitingud
€32.12 €64.25

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1.Kasutaja-Sõbralik Inflatsioon: Ühendage pump rehvi ventiil, vajutage nuppu start ja vaata, et inflatsioon hakkab.See kaasaskantav õhukompressor on väga lihtne ja mugav kasutada.

2.Pikk Aku kasutusaeg: vahetamine 12V DC toitejuhe ja sisseehitatud laetav aku, mis kestab kuni 40 minutit pidevat kasutamist.Enam muret otsa aku.

3.Lai Kasutusalad: See kaasaskantav õhukompressor kaasas 3 ekstra pihustid sport pallid, õhk madratsid ja bassein, mänguasju, mistõttu on ideaalne multifunktsionaalne lahendus.

4.Arukas ja Ohutu: Koos LCD digitaalne ekraan, saate jälgida rehvirõhku reaalajas ja reguleerige seda vastavalt vajadusele.Kompressor automaatselt lülitub välja, kui eelseadistatud väärtus on saavutatud.

5.Öö Valguses Funktsioon: võime toimida power bank, see kaasaskantav õhu kompressor on varustatud valguse nähtavuse eest, öösel rehvi inflatsiooni.

Kirjeldus: Digitaalne Rehvi Inflator on must-olla iga sõiduki omanikule.Lihtsalt ühendage pumba oma rehvi ventiili kasutades 12V DC toitejuhe ja kontrollida rehvirõhku reaalajas LCD digitaalne ekraan.Varustatud valgustuse jaoks mugavuse ja ohutuse ajal öösel inflatsiooni.Kaasas 3 täiendav pihustid tõstab muud esemed, nagu sport pallid või bassein mänguasjad.

Kirjeldus:

1. Toote nimetus: Auto-paigaldatud traadiga ja traadita dual-purpose õhu pump.Kaasaskantavad car air pump ja power bank LED

2. valgustus-ja LCD ekraan, sobib autod, jalgrattad, mootorrattad ja pallid. 3. Toote mõõdud: (ligik.)16x8x5cm/6.3x3.15x1.97 cm

4. Toote kaal: 700g

5. Aku mahutavus: 6000mAn

6. Pinge: 12V

7. Võimsus: 100W

8. Toitejuhtme pikkus: 3m

9. Õhu rõhk flow: 30L/min

10. Toote sisu: air pump, kiirühendus, prantsuse suu, ujumine rõngas, pall suus, Tüüp-C kaabel

Pakkeleht:

Kaasaskantavad Kompressorid x1

sku: k18094

Mudeli Nimetus Kaasaskantavad Kompressorid
Toote Tüüp Pumbad
Funktsioon 3 Arukas ja Ohutu
Pinge 12V
Materjali Tüüp Muud
Toote Laius 8cm
Kirje Pikkus 16cm
Päritolu Mandri-Hiina
Funktsioon 1 Kasutaja-Sõbralik Inflatsioon
Brändi Nimi vvcesidot
Funktsioon 2 pikk patarei eluiga
Toote Kaal 700g
Toote Kõrgus 5cm
Funktsioon 4 Taskulamp

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…