Auto Mootori Keraamilised Nano Lakk Vedelik Mootori Bay Cleaner Võimas Saaste Auto Sära Protector Üksikasjalikud Auto Hooldus

0 Reitingud
€4.96 €9.92

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1.Mootori Säilitamine: Meie Mootori Sära Protector kaitseb oma mootoriruumi vastu rooste, samas pikendades mootori eluiga.Selle arukas, praktiline disain tagab tõhusa kaitse õli, peitsi ja seda on kerge kasutada ja eemaldada.

2.Saavutada suurepärased Vaadata: See mootor sära protector aitab teil moodustavad püsiva ja vastupidava kile, mis pakub suurepärane kulumiskindlus ja lisab läige oma mootori, muutes oma auto välimust ja muudab selle veel ilus.

3.Ohutus ennekõike: meie mootori sära kaitsja, võite olla kindel, et vähendada mootoriruumi temperatuuri, mis takistab isesüttimise ja tagada sõidu ohutust.Oma läbimõeldud disain prioriteedi järjekorda teie ohutust, kaitsta oma sõiduki võimaliku kahju eest samal ajal teele.

4.Suurepärane Valem: meie hea valem, sa ei pea muretsema, mootori erosioon, mis on põhjustatud kahjulikke aineid.Meie teaduslik valem pakub tasakaalustamata kaitse ja kestva läike, hoides oma mootori tippkvaliteediga.

5.Piisav Kogus: Meie mootori sära protector on suur võimsus 50g ja kõrge kontsentratsioon valem võimaldab seda kasutada mitu korda, mistõttu on kulutasuv lahendus, et säilitada oma mootori sära.Oma pikaajalise kaitse mustuse ja tolmu hoiab teie mootori otsin uusi pikema aja jooksul.

Kirjeldus :

See mootori kate esindaja on läbimõeldud disaini ja teadus-valem, mis annab parema kulumiskindel jõudlust.See kaitseb pinda mootoriruumis ja on võimalik kasutada mitu korda.Saada kvaliteetne kaitse teie mootor see usaldusväärne toode.

Kirjeldus:

1. Toote Nimi: Mootori Sära Protector

2. Toote Mõõdud: 3*3*12cm/1.18*1.18*4.72 aastal (ligik.)

3. Toote Kaal: 50g (ligik.)

Pakkeleht:

1 * Mootori Sära Protector

Märkused:

1. Kuna valgustuse mõju ja kaamera nurgad, võib esineda värvi erinevusi toote, palun mõista.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, seal võib viga toote suurus.

sku: k15618

Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Nimetus Auto Mootori Keraamilised Nano Lakk Vedelik
Toote Tüüp Poleerimine & Lihvimine Materjalide Komplekt
Toote Kõrgus 50g
Materjali Tüüp ngine Bay Cleaner Võimas Saaste
Toote Laius 12cm
Brändi Nimi vvcesidot
Kirje Pikkus 3cm

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…