Auto Akna Puhasti Kõik Selleks Auto Klaas glaseeraine 32ml Anti Vihm Udu Pihusti Kate Esiklaas Rearview Mirror Cleaner

0 Reitingud
€3.58 €7.17

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1. Täiustatud Sõidu Kogemus: Meie Auto Akna Puhastaja eemaldab õli film plekke klaas, tagades selge ja ere nägemus ohutumaks ja nauditavamaks juhtimiskogemus.

2. Klaasipuhasti Säilitamine: meie Auto Akna Puhasti, kogemus puhasti hooldus nagu ei kunagi varem - aktiivne valem kaitseb teie auto klaas, samas laiendada klaasipuhasti elu.

3. Täpsem Valem: revolutsiooniline kontsentreeritud sisuliselt meie valem on palju paremad tahke-helbed, mis on tõhusalt, eemaldades mustuse ja tahm alates auto aknad ilma mingit jälge jäänud.Kogemus kiiremini tegutsedes ja tõhusa puhastamise meie uuenduslik lahendus.

4. Õmblusteta Puhastamine: hüvasti karmid plekke Auto Akna Puhastaja.Blend meie kontsentraat veega, lisa klaasipuhasti vedeliku spray saab ja nautida kiusame vaba puhastus.Ei ole vaja pühkida ajal kogu protsess on selge ja streak-free vaadata.Lihtne ja mugav töö on tehtud lihtsaks!

5. Jätkusuutlik Lahendus: kõrvaldades karm kahjulikke aineid, meie Auto Akna Cleaner Spray tagab ohutu ja roheline lahendus teie sõiduki esiklaas.Naudi streak-free valmis ilma riskimata kahjustada keskkonda või nahka.

Kirjeldus:

Kogemus ohutuma sõidu-ja kaitsta oma auto meie glass cleaner.Lihtsalt valada kontsentreeritud lahus oma klaasipuhasti vedeliku pritsmete eest saab vahuveini puhas windows.Meie öko-sõbralik ja ohutu valem on karmid mustuse ja tahm, tagades kristall-selge visioon igal ajal.Proovi seda täna ja vaata, erinevus!

Kirjeldus:

1. Toote nimetus: Auto Akna Puhasti

2. Olek: Vedelik

3. Net sisu: 32ml

4. Vee süstid suhe: 1:100

5. Peamine funktsioon: auto klaasi puhastamiseks

6. Kohaldatava mudel: universal

Pakkeleht:

Auto Akna Puhasti * 1

Märkus:

1. Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

2. Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

sku: k19396

Kontsentreeritud Jah
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Antifriis

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…