Body Filler Levitin 4tk Kitt Nugade Komplekt Soft Laotur Auto Kere Levitin kohaldamiseks Täiteaineid Kitid Glasuurid Või Caulking

0 Reitingud
€4.42 €8.85

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See body filler levitin on kompaktne ja kaasaskantav, mistõttu on praktiline ja lihtne kasutada.See annab jõudu ja vastupidavust, jäädes samal ajal kerge ja kulumiskindel.Ideaalne poleerimine aknad, uksed, seinad ja ilma ühegi lisatud koormust operaator.

Kirjeldus:

Nimi: Kitt Levitin

Värv: kollane

Toote suurus: umbes 6.7x6.7cm/2.64x2.64 tolli

Pakk nimekiri:

Kitt Levitin*4

Vaata rohkem toote detailid

1.Mugav ja Praktiline: kitt levitin on projekteeritud kompaktne ja kerge, tagab see on lihtne teha.Kas sa oled amatöör või pro, seda praktilist tööriista abil saate säästa aega ja vaeva.Ideaalne palju DIY projekte, see on täiuslik lisaks oma tööriistakomplekt.

2.Tõhus Kaabits: täiustatud vastupidavuse ning paindlikkuse, see kitt levitin kergesti kriimustuste liimitud pinnad.Selle kerge ehitada tagab hõlpsat käsitsemist ja regulaarset loputamine veega hoiab puhtana.Väldib veeauru tungimist pikemaks vahend elu.

3.Pikaajalise: See kitt levitin uhke erakordse vastupidavuse ja pikaealisuse, mistõttu on väga kulumiskindel.Oma reguleeritav pardal disain võimaldab väsimatu, jama-tasuta rakendus erinevate uste ja akende kuju.Kui kaabits funktsioon tagab kiire ja lihtne puhastada, jättes pinnad määrimata iga kord.

4.Mugav Kasutamine: Kui kitt levitin on kerge ja mugav käes, lastes teil lihtsalt nautida rõõm puhastus.See on lihtne disain ja sile pind, mis teeb sellest kerge kasutada ja eemaldada kitt ilma probleemideta.

5.Multi-use: Suur silumiseks kitt, värvide ja liimide, see levitin on ideaalne poleerimine aken, uksed, seinad ja muud pinnad.Ideaalne DIY projekte, renoveerimine ja remont, see toimib imet, põrandate, nurgad, dušinurgad ja kitsastes.

sku: k28860

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…