Vaht Puhastuseks Auto Nahast Taastavat Interior Detailer Stain Remover Auto Iste Puhtam Auto Üksikasjalikult Lahendus Protectant Spray

0 Reitingud
€6.88 €13.75

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Uuendada interjööri oma auto meie Salongi Foam Cleaner.See vaevata puhastab saasteainete, pakkudes samas UV kaitse ja Täiuslik Sära.Nr kõrvaltoimeid.Kasuta seda puhastada rehvid liiga!

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Auto Interjöör Foam Cleaner

Maht: 100ML

Teade:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Nimekiri:

1*Autosalongi Vaht Cleane

Vaata rohkem toote detailid

1.Sügav Puhastamine: Meie foam cleaner suudavad tungida sügavale ilme auto interjöör kohe heledaks ja taastada selle algne värv kahjustamata materjali.Samuti aitab aeglustada vananemist poolt kergesti pühkides minema saasteaineid.

2.Hea Kvaliteet: Meie auto interjöör foam cleaner on valmistatud keskkonnasõbralikest materjalidest, mis ei ole kõrvaltoimeid, ei ole kahjulikke aineid ja on mitte-ärritab nahka.Võite olla kindel, et kasutada seda puhta auto, ilma muretsemata kahjulik interjööri või kahjustada teie tervist.Samuti on sõnastatud ilma õli, nii et see ei jäta pesemata jätta oma auto.

3.UV Kaitse: Meie autosalongi Puhastusvahend moodustab väga kaitsev kiht kilp kuumenemise ja päikesevalguse eest.Vältida pleegib, lõhenemist ja vananemine tagades samas hea UV-kaitse naha -, vinüül -, muud, ja kummist pindade puhastamiseks.Hoidke oma auto interjöör otsin uusi ja hästi hooldatud kauem.

4.Ilus Sära: hüvasti määrdunud auto interjööri meie foam cleaner!Selle võimas valem eemaldab maantee mustuse, plekid ja sõrmejäljed taastada oma auto pindu oma endise hiilguse.Oma pikaajalise sära kaitseb teie auto uus mustuse ja tolmu, mis muudab lihtsamaks säilitada.

5.Universaalne Lahendus: Meie Auto Interjöör Foam Cleaner toob tagasi sära ja puhtuse auto interjööri, käitlemise ukse raamid, pedaalid, rehvid, ja armatuurlauad.Lisaks autod, kõik see-selleks lahenduseks saab ka elustada kõik nahast tooted, diivanid, ja pinnad leitud sees koju.

sku: k32893

Toote Kaal 100g
Toote Maht Puhastusvahendid
Erilised Omadused Interior Detailer
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…