Auto Klaas Õli Film Eemaldaja Klaasist Akna Puhasti Auto Vee Kohapeal Plekkide Eemaldamiseks Auto Glass Film Glaseeraine Õli Film Removr

0 Reitingud
€8.27 €16.55

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1.Parema Sõidu Kogemus: Auto Klaasi-Nafta-Filmi-Eemaldaja vähendab sõidu raskusi ohtlikult, eriti öösel ja märja ilmaga, kui klaasipuhasti tagasilöögi ja udu võib täiesti selgelt oma nägemust.Seda saab tõhusalt eemaldada õli kile ja parandada oma nähtavust teedel.Teil nautida paremat juhtimiskogemus.

2.Võimas Puhastamise: See Klaas Õli Film Eemaldaja Auto saab tõhusalt lagunevad kangekaelne plekke ilma skreeperid või muid vahendeid.Seda saab hõlpsasti eemaldada õli kile vee plekke, ja kummi klaas, mis muudab klaasi näevad välja täiesti uus ja selge.

3.Õrn Klaas Hooldus: Õli Film Eemaldaja Auto Akna saab ohutult eemaldada veekindel kate klaasi kahjustamata klaas või vähendada selle kvaliteeti ja läbipaistvust.Seda saab taastada klaas oma esialgse olukorra.

4.Laialdaselt Kasutatakse: See Klaas Õli Film Eemaldaja saab lahendada küsimusi nafta-filmi-ja klaasipuhasti tagasilöögi, mis on häirib teie auto esiklaasid, auto aknad, tahavaatepeeglite, ja muud klaasist pinnad aastaid.

5.Kiire Kasutada: ilma probleemideta, ei askeldama.Lihtsalt spray Õli Film Remover õli, plekk ja pühkige maha puhta lapiga.Sa ei vaja mingeid kutseoskusi või seadmeid, et saada oma auto klaas, kristall-selge ja läikiv.

Omadused:

Auto Klaas Õli Film Eemaldaja on võimas ja tõhus toode, mida saab kõrvaldada erinevate lisandite, näiteks õli kile vee plekke, ja kummi klaas.See võib suurendada juhi vaatevälja ja turvatunde, muutes klaas, selge ja läbipaistev.See on ka mitte-destruktiivne klaas ja ei jäta plekke.See on lai taotluse ja saab kasutada auto aknad, peeglid, esiklaasid ja muid klaaspindu.

S pecification:

Toote Nimetus: Auto Klaasi-Nafta-Filmi-Eemaldaja

Maht: 200g

Kõlblikkusaeg: 3 aastat

Peamine koostis: deioniseeritud vesi, õli film eemaldaja, pindaktiivne aine, jne.

Ladustamine: 0~40℃

Toodete Nimekiri:

Auto Klaas Õli Film Eemaldaja * 1

sku: k36915

Toote Laius 10cm
Toote Maht Auto Õli Film Cleaner
Kirje Pikkus 20cm
Toote Kõrgus 5cm
Toote Kaal 290g
Väline Testimine Sertifitseerimine ce
Toote Tüüp Kohapeal Rooste & Tõrva Spot Remover
Brändi Nimi vvcesidot
Mudeli Nimetus Auto Klaas Õli Film Eemaldaja
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…