Keraamilised Car Polish Spray Auto Kriimustusi Polish Spray Auto Kiiretoimelist Remont Spray Veevaene Pesta Auto Scratch Remover Auto

0 Reitingud
€6.10 €12.20

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See võimas toode taastab sinu auto on sära ja vormi hüdrofoobne kiht, mis tõrjub mustust ja vett.Sobib autod ja paadid, see spray on ideaalne kiire ja lihtne puhastada ilma rahmeldama.Hüvasti kriimustuste ja tere, ilus, läikiv auto või paat!

Toote spetsifikatsioonid: A:30ml B:100ml

Toote spetsifikatsioonid:

A: 3x3x10.5CM|1.18x1.18x4.13 tolli

B: 3.8x3.8x15CM|1.49x1.49x5.90 cm

Säilivusaeg: kolm aastat

Nimekiri:

1tk x 30MLcar nullist remont spray

või

1tk x 100MLcar nullist remont spray

Vaata rohkem toote detailid

1.Koheselt Eemaldab Mustuse: Vaevata eemaldada mustuse ja plekid oma auto värvi meie nullist remont spray.Lihtsalt pihustada ja ära pühkida jaoks puhas sära.Enam räpane ja aeganõudev peseb, lihtsalt kohe tulemusi.

2.Ohutu Valem: Meie auto nullist remont spray kasutab ainulaadset mitte-rasvane ja maitsetu valem, mis tegelikult katab kriimustused teie auto ning taastab selle esialgse välimuse.

3.Hüdrofoobsed Kaitse: meie auto nullist remont spray -, puhastus-auto on imelihtne.See loob hüdrofoobne kiht, mis tõrjub vett, mistõttu on lihtsam puhastada.

4.Uuendada Oma Auto Välisilme: Meie auto nullist remont spray taastab sinu auto esialgse sära, muutes samas see rohkem vastupidav õli, löökide ja kriimustuste eest.Kogemusi kiusame vaba taotlemise protsess meie kasutajasõbralik toode, ja annab oma auto täiesti uue ilme ei aja.

5.Mitmeotstarbeline Päästja: Vigastatud sõidukid on kergesti taastada selle spray, paigaldamise, mootorrattad, RVs, lisaks autod ja paadid.Tuua tagasi esialgse ilme igale sõidukile, sõltumata nullist raskust.

sku: k47943

Mudeli Number Puhastus sisuliselt
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Maht Puhastus sisuliselt
Toote Kaal 30g
Väline Testimine Sertifitseerimine ce
Erilised Omadused Eemaldab Scratch/Kaubamärk

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…