Auto Defroster Spray Auto Esiklaas Võimas Deicer Spray Auto Aken Ei Ole Kahju Sulata Vedelik Akna Uksega Külmik

0 Reitingud
€11.19

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1.Lihtne Jäätõrje: hüvasti kraapides ja squeegeeing meie võimas esiklaas deicer spray.Meie valem kiiresti tungib lumi ja jää, säästes aega ja vaeva.Lihtsalt spray ja vaadata seda pehmendada ja sulavad ilma probleemideta!

2.Kehtivad Kergesti: lihtne eesmärk ja vajutage, meie Esiklaas Deicer Spray kiiresti sulab ära, jää ja külm: nr pühkides või kuivatamiseks vaja.Selle õrn valem ei kahjusta teie auto värvi või kummist.

3.Tagada Sõidu Ohutus: See valem ei ole ainult sulab jää, kuid moodustab kaitsva kilbi, klaasi.See puhastab ja hoiab ära niiskuse uuesti kondenseeriv, tagades maksimaalse nähtavuse ja ohutu sõidu.

4.Ulatuslik Kasutamine: See esiklaas deicer spray saab kiiresti sulavad külm, jää ja lumi oma auto akna, tahavaatepeeglite, ukse lukud, ja isegi oma külmik.Sobib igat tüüpi autod ja klaasist pindadele.

5.Paigaldamise Muutuja Kohti: Ohutult ja kergesti sulavad jää-ja külma oma sõiduki esiklaas minutit, kas sa oled kodus, tööl või koolis.Ideaalne hõivatud isikute multi-stsenaarium vajadustele.

Kirjeldus:

Hoidke oma auto esiklaas selge kogu talve pikk ja võimas De Icer.Oma spetsiaalselt valem eeldab nr pühkides või kuivatamine, nii et saate oma viis ei aja.Sobib kõikidele autodele ja klaasist, see on must-olla iga kodu.

Kirjeldus:

1.Nimi: Esiklaas Deicer Spray

2.Kaal (ligik.)96g

3.Toote mõõdud: (ligik.)9.2*9.2*13.6 cm/3.62*3.62*5.35 tolli

Pakkeleht:

1* Esiklaas Deicer Spray

Märkus:

1.Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

2.Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

sku: k17892

Mudeli Nimetus Defroster Spray Auto
Materjali Tüüp Vedelik
Toote Maht 80ml
Erilised Omadused Võimas Deicer Spray Auto Akna
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Kaal 98g
Toote Tüüp Külmumise Kaitse

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…