Auto Klaas, Lakk Pihustatud Vett Tõrjuv Anti-Pori Veekindel Auto Klaas Anti-Vihm Agent Auto Üksikasjalikult Hooldus

0 Reitingud
€7.96 €15.92

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie Vee Hermeetik Spray on ideaalne lahendus parandada sõidu ohutust!See muudab kojamehed töötavad paremini, eemaldades mustuse kergesti ja luua hingav barjääri, mis tõrjuvad vett.Hüvasti smudged prillid tõttu vihm.

Kirjeldus:

Projekti Tüüp: veekindel spray

Net sisu: 150g

Peamised koostisosad: trietanoolamiin, veekindel, silikoonõli, pindaktiivne aine, jne.

Toote Omadused: veekindel ja läbipaistev, et vältida takistava vaatepilt, mis muudab sõidu ohutumaks vihmane päeva.Vähendada haardumist ja erosiooni külm, ühendid, muda, šellak ja liikluse tolmu, parandab oluliselt nähtavust, sõites vihmane päeva, ja tagada sõidu ohutust ja mugavust.

Toodete Nimekiri:

veekindel spray x1

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Vaata rohkem toote detailid

1.Suurendada Oma Ohutus: Meie veekindel spray on vastus teie ohutus on seotud sõidu ajal.Parema nähtavuse ja anti-fog omadused, see tagab selge nägemise tugev vihm ja udu, hoides oma esiklaas veekindel.Takistab tolmu ja udu buildup ohutuma teekonna.

2.Automaatne Kaitse: Meie veekindel spray kiiresti moodustab vee-blokeerimine kile, et kaitsta teie esiklaas.See võimaldab oma klaasipuhastite paremini tegutsema, mille tulemuseks on parem nähtavus ajal vihmane ajab.

3.Kauakestev Efekt: Hoidke oma kingad ja riided kuivad ja puhtad meie nähtamatu veekindel tehnoloogia.Meie spray loob super hüdrofoobne kiht, mis tõrjub vett, mustust ja plekke.See on kauakestev, lõhnatu, hingav ja vastupidav keskkonna tegurid.

4.Vaevatu Sõrmejälgede Eemaldamise: hüvasti inetu plekid koos käesoleva veekindel spray.Ei ole vaja, et poola või nühkima, lihtsalt spray ja pühi jaoks vahuveini puhas viimistlus.Vaevata eemaldada sõrmejäljed ja mustuse selle lihtne-to-use lahendus.

5.Mitmeotstarbeline Lahendus: Tagada kaitset veekahjustuste erinevate pindade see mitmekülgne veekindel spray.Kasutame seda edevus peeglid, binoklid, windows, tahavaatepeeglite, päikesevarjud, prillid, vannituba klaas, ujumine kaitseprillid, ja rohkem kergust.

sku: k25988

Toote Maht Auto Veekindel Esindaja
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…