Christmas Badge Reel Ülestõstetav Rullid Clip Jõulud Teemastatud Töötaja Nimi Armas Rinnamärk Reel Arstide Lapsed, Õpilased

0 Reitingud
€2.97 €4.24

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tähistame pühade stiilis meie Jõulud Pääsme Omanik!Mille eesmärk on talletada turvaliselt oma ID ja märgid, meie kulumiskindel ID Pääsme Omanik ei ole lihtne kukkuda ja on lihtne teha.Featuring armas Jõulud disain, veenduge, et teil seista välja tõrjuda pidulik pääsme omanik!

Kirjeldus:

Materjal: Akrüül

Toote suurus: umbes 4.5*10cm/1.7*3.9.

Pakkeleht:

1* Jõulud Rinnamärk Reel Ülestõstetav

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Usaldusväärne Lisa: See Jõulud pääsme omanik on tugev klamber, mis ei ole lihtne kukkuda.See on kerge ja vastupidav, sobib nime kaitse ja pidulik dekoratsioon.

2.Mugav kaasas Kanda: See Jõulud Pääsme Omanik on täiuslik aksessuaar õed, kes soovivad jagada mõningaid pidulik tuju.Kerge ja kompaktne, seda on lihtne kaasas kanda kõikjal.Levitada rõõmu hooajal kinkimine seda oma sõpradega.

3.Jõulude Teema Pääsme Omanik: Tõsta oma puhkus vaim meie Jõulud Pääsme Omanik.Saate valida erinevaid kujundeid, kaasa arvatud, piparkoogid mees, Jõulud puu, lumememm, bell, ja Jõuluvana.

4.Vaevatu Scan: See Christmas badge omanik võimaldab skaneerida ID-kaardid kiiresti ja mugavalt, ilma, võttes neid välja omanik.Omanik ohutult kauplustes oma kaarte ja takistab neil painutamine või kriimustada.See on ka laias kasutada võtmed, visiitkaardid ja muud esemed.

5.Suurepärane Materjal: Meisterdatud vastupidav Akrüülist, meie Jõulud Pääsme Omanik on uhke tasumata kanda-vastupidavad ja kõrge kvaliteediga.Naudi oma pidulik aksessuaar aastaid.

sku: k45712

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…