HOT-12TK Silikoon sulepeahoidikud, Liim, Pliiats Omanik Kaasaskantav Pliiatsi Hoidja Sm Omanik Mount Clip

0 Reitingud
€10.31 €12.13

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Vastupidav silikoonist pliiatsi hoidja - See pliiatsi hoidja on valmistatud vastupidav, paindlik ja ohutu silikoon, mis ei ole crack ' i või kinni ajas.Neid võib kasutada ka nagu pliiats omanikud: karvased tekstuur võib kindlalt hoida erinevates suurustes kirjalikult tööriistu.Iga pliiatsi hoidja on isekleepuvad tagasi, et saab turvaliselt säilitada kõige vähem poorsed pinnad.Lisaks pakume ka 12 täiendavaid adhesive labels taaskasutamiseks.

[Pliiatsi omanik size] - pikkus, pliiatsi hoidja on 2.16 tolli (5.5 cm), laius on 0.79 tolli (2 cm) ning kõrgus on vaid 0,67 tolli (1.7 cm).Office desk tarvik käesoleva pliiatsi hoidja on väike ja kerge, lihtne kaasas kanda ja salvestada ning kogus 12 kotid on piisav, et rahuldada oma vajadusi.

[Ruumi kokkuhoiu pliiatsi hoidja] - Kasutada seda kleepuvat kirjutusvahendi hoidja, et hoida oma tööd puhas.Kerge ja lihtne kinni sile valdkondades, tõhusalt ladustamiseks pliiatsid, vabastades väärtuslikku tabel ruumi ja lihtsustada organisatsiooni.

[Tugev liim vooder] - liim vooder lubab teil kindlalt ühendada silikoon pliiatsi hoidja tabel, arvuti, ekraan, tahvel, laua pind, peegel, lõikelauale, või mis tahes sileda pinna, ilma muretsemata selle allakukkumist.Kasutajasõbralik disain tagab lihtsa paigalduse - lihtsalt maha kooruda kaitsekile alates liim toetus ja kinnitage pliiatsi omanik soovitud pinnale.

[Kohaldatav lahendus] - See silikoon pliiatsi omanik saab kasutada, et hoida pliiatsid, pastakad, akvarell, pliiatsid, pastapliiatsid, meik pintslid, kulmude pliiatsid, jne.See sobib kasutamiseks kodudes, koolides, kontorites, garderoob lauad, jne.Samuti saab seda kasutada nagu kingitus lastele või sõpradele, kes armastavad seda.

Värv:Must/Valge

Materjal:Silikoon

Pakendi Sisu:

12 * Silikoon Sulepeahoidikud

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k130645

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…