Voodi Poole Abimees Caddy Raskeveokite Narivoodi Öö Abimees Veekindel Öö Ladustamise Korraldaja Suure Mahutavusega Väljas

0 Reitingud
€10.03 €14.33

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Hoia oma magamistuba must-rikaste lähedal meie kõrge kvaliteediga Voodi Taskud Öö Ladustamine.Oma suure võimsuse ja veekindel kangas, see on täiuslik ladustamiseks telefon, raamat, ja muu vajalikuga.See lihtsalt peab, et marsivad voodid, toolid ja muud kohad.Hüvasti täis öökapid ja tere korralik magamistoa!

Kirjeldus:

Nimi: Öö Caddy

Kangas: veekindel 600D Oxford lapiga, 2-aeg PU

Silmasuurus: polüesterkiud

Neto Kaal: umbes 186g

Toote Mõõdud:

Voltimata Suurus: umbes 28x65cm/11.02x25.59 tolli

Ladustamine Suurus: umbes 33x8cm/12.99x3.15 tolli

Pakkeleht:

1* Öö Caddy

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Vaata rohkem toote detailid

1.Silmapaistva Töö: Valmistatud kõrge-kvaliteet Oxford lapiga materjali, see öö caddy tagab teie asjad on ohutu ja turvaline.Hooplemine erakorralise vastupidavuse ja laitmatu disain, see ei ole kergesti vigastada ja talub rasket kaalu.

2.Mitmekülgne Organisatsioon: Juurdepääs oma must-rikaste mugavalt igal ajal meie voodi kõrval caddy.Rohke mahutavus, mis mahub erinevaid objekte ja hoida oma öökapp segadusega-free.Raamatutest, vee pudelid, see pakub mitmekülgne organisatsioon ja on ideaalne liikuva eluviisiga.

3.Vedelik Tõrjuv: See Öö Caddy boasts unikaalne veekindel kaitse, mis tõrjub vedelikke, hoida oma kaupade ohutu ja vee kahjustusi.Pindade puhul, mis on spetsiaalselt töödeldud, et olla hermeetilised vesi pritsib, see tagab oma asjad jäävad kahjustamata ja ei saada niisked või kahjustatud.

4.Mitmekülgne ja Mugav: Meie reguleeritav öö caddy on ideaalne erinevate voodi suuruse ja kujuga, pakkudes lihtne paigaldamine ja lahtivõtmine koos konksude ja võlu lindid.Hoia oma must-rikaste käeulatuses, ja on segadusega-free, hubane keskkond.

5.Ulatuslik Kasutamine: Vastavad teie ladustamise vajadusi erinevate stsenaariumide see paindlik öö caddy.Ideaalne esipaneelid, diivanid, toolid ja muud pinnad, korraldada raamatud, klaasid, kaugjuhtimisseadmed ja enam.Must-olla hoiab kõike käeulatuses ja organiseeritud.

sku: k97774

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…