Raamaturiiul Lugemise mate Puit raamat omanikule Juua Omanik laud korraldaja Bookends-raamat, tarvikud Raamat Ülejäänud office tarvikud

0 Reitingud
€10.77 €43.07

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1.Praktiline ja Funktsionaalne: meie puidust raamat puhata, teha oma lugemisel kogemus unikaalne, lisades oma nimi või lemmik tsitaat, lisades, isikupära.

2.Vastupidav ja Elegantne: Valmistatud kõrge kvaliteediga puit materjale, see raamat ülejäänud on kerge, kuid vastupidav.See pakub tahke kolmnurkne disain, mis lisab elegantsi oma lugemisel ruumi.

3.Aja Säästmise Lehele Juurdepääsu: hinge plaat disain meie puidust raamat ülejäänud hoiab oma raamatu kindlalt ja kohandub erinevate nurkade alt, nii et pääsete hõlpsasti soovitud lehele.Säästa aega ja vaeva selle mugav töölaud lugemise kaaslane.

4.Mitmesuguseid Funktsioone: See puidust raamat ülejäänud toimib stiilne peale tasasele pinnale, sealhulgas tabletops ja lauaarvutid.Tema mitmekülgne disain võimaldab teil kasutada seda mitte ainult seetõttu, et raamatu omanik, vaid ka, et kuvada fotosid või koht, kohvi tassid.

5.Suurepärane Kingitus Valik: Üllatus raamatut sõpradele, kirjanikud, lugejatele, õpetajatele ja õpilastele see elegantne puidust book seista, täiuslik Jõulud, uusaasta, sünnipäevad, ja palju muud.Meisterdatud hoidke raamatud kõik mõõdud ja nurgad, see tõstab igal laual või riiulil.

Meie desktop-raamat, ülejäänud on valmistatud kõrge kvaliteediga puit materjale ja sobib innukas lugeja.See võimaldab teil kergesti avatud raamat lehega ja on mitte ainult sobib ladustamiseks raamatud, vaid ka dekoratiivne element.Plus, saate DIY ta, lisades oma nimi või lemmik tsitaat selle kohta.

Tehnilised andmed:

Toote nimetus: Puidust raamaturiiul book ülejäänud

Materjal: Puit

Värv: Puit värv

Toote Suurus: umbes 22x12x8cm/8.66x4.72x3.Alumiiniumveljed 15

Kaal: umbes 400g

Pakkeleht:

1tk Raamatu ülejäänud

Märkused:

1. Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

sku: k159957

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…