Asukoht Barbell Hammas Pliiatsi Omanik Kingitus Kirjatarvete Kükitama Jõusaal Teema Ladustamise Korraldaja Ekraan Kaunistused Meik Harja Naljakas Laud

0 Reitingud
€5.33 €7.51

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

【Unikaalne Disain】See pliiats hammas on kavandatud sarnanema kükitama hammas.See pole mitte ainult funktsionaalne, kuid see on lõbus ja unikaalne võimalus seda teha.Seda saab kasutada ka teenetemärgi kodus.

【Korraldada Oma Töölaua】See pliiats omanik saab hoida oma sulepead, pliiatsid ja muud kirjutamise riistad korraldatud oma töölaua taga.Samuti muudab see lihtsamaks, et leida oma pliiats.

【Töölaua Kaunistus】Kui otsite ainulaadne ning funktsionaalne laua tarvik, et näidata oma armastust tõstmine ja fitness, siis see kükitama rack pliiatsi hoidja on teie jaoks üks.

【Vastupidav Materjal,】 Meie pliiatsi omanik vitriin on valmistatud vastupidavast ringi-vaba materjal, mis on vastupidav ja vastupidav, ei ole lihtne murda või deformeeruda, teravaid nurki, talub karmid ilmastikutingimused ja teenib sind kaua aega.

【Laialdaselt Kohaldatav】plastikust pastakahoidja sobib kontori, kodu, kool jne., seda saab kasutada, et säilitada ja kuvada pliiatsid, markerid, meik pintslid, kulmude pliiatsid, küüneharjad, pintsetid, harjad, märgistus tööriistad, kalligraafia, pliiatsid ja rohkem, täiuslik oma igapäevaseks kasutamiseks.

Kirjeldus:

Materjal: plastik

Värv: hõbedane

Suurus(cm.): (L x W x H)12.70 x 10.79 x 16.26 cm, 5 x 4.25 x 6.4 tolli

Komplekti Kuulub:

1 TK x Pliiatsi Hoidja

Märkus:

1.Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

2.Palun lubage 1-2 cm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine.

Märkus:

1.Erinevuse tõttu erinevate monitorid,pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte,kuid mitte sama jõudlust erinevate asutuste eeskujul.

2.Võrrelge detail suurused sinu,palun lubage 2-4cm erineb tõttu manual mõõtmise riided, tänu Kõikide mõõtmise cm ja pange tähele, 1cm=, milleks on 0,39 tolli

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2 Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

1) KOGU MAAILMAS SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

DHL UPS, TNT, FEDEX võtab aega 3-7 päeva ,EMS võtab 8-12 päeva.Post air mail tuleb 2-8 nädalat.Kuid nad kõik on sõltuv riik, mis on tarnitud.

2) TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

1) Ostja varase kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed.

2) Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.

3) Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.Täname oma arusaamist!

sku: k176773

Materjal Plast
Tüüp Sulepeahoidikud
Brändi Nimi Hinmay
Kuju Muud
Päritolu Mandri-Hiina
Stiil Klassikaline Stiil

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…