Tabeli Number Omanikud 32Pcs, Koht Kaardi Omaniku Südame Kuju mängukaardid Omanikud Mini Foto Omanik Tabel, Pilt Seisab Vastupidav

0 Reitingud
€5.90 €8.09

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[Kvaliteetne materjal]See koht kaardi omanikele on valmistatud kõrge kvaliteediga metallist, mis on vastupidav, ei ole lihtne deformeeruda, ja ei fade, mis vastavad teie pikaajaline korduv kasutamine.

[Card Holder Size]suurus käesoleva kaardi omanik on väikesed ja kerge kaal, mis aitavad teil kuvada kaarte parema nurga all.

[Lihtne kasutada]kasutamisel, teil on vaja ainult panna neid tabel arvu kaarte korter korter tabel ja seejärel klipp kaardi kahe südame rõngad, metallist rõngas on kinnitatud, ja kaart ei lange maha.

[Laialdane Kohaldamine]See koht kaardi hoidik sobib väga hästi millega visiitkaardid, õnnitluskaardid või fotod pulmad, konverentsid, peod, pidustused, see võib aidata teil parandada fotosid ja luua parem pidulik õhkkond.

[Packing list]Te saate 32pcs koht-kaardi hoidikusse, nad on vastupidavad ja saate rahuldada saate kuvada mitmeid mälukaarte või visiitkaarte samal ajal, vasta oma pikaajalise kasutamise.

suurus: 32 x 26.5 mm

Materjal: Metall

värv: roosa kuld

Pakendi Sisu:

32 x Tabel Omanike Arv

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k53483

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…