Body Filler Levitin Auto Body Filler Jäigast Plastist Skreeperid Korduvkasutatavad Auto Kere Muda Juhatuse Vaik Silumiseks Caulking Nurgas Tööriist

0 Reitingud
€7.82 €15.63

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1.Vastupidav Materjal: Keha Filler Levitin on valmistatud vaigust ja süstmördis sujuvam on valmistatud silikoonist, mis ei ole lihtne kahju, kergesti puhastatav, vastupidav ja korduvkasutatav.

2.Puhas Remont: servad Body Filler Segamine Juhatuse lõigatakse korralikult, lõpuks näod on vaba alates kihistumisele ja praod, ja värvi kiht keha loob see on sile.

3.Rohkem Ühtsed Liigeste: Auto Body Filler Juhatuse kohtleb ja täidab liigeste õrnalt ja sujuvalt, muutes oma plaat liigesed enam ühtne ja tõhusalt parandada esteetika oma kodu põrandad.

4.Lihtne Kasutada: Täiteaine Levitin Tööriista saab taaskasutada, lihtsalt puhastada niiske lapiga.Kohaldatakse mis tahes serva, nurgas, või õmblust.Lihtne korraldada, lihtsalt puhastada niiske lapiga järgmisel kasutamist.

5.Lai Rakendus: Keha Kitt Levitin sobib enamiku hermeetikud, nagu DIY käsitöö -, põranda-silikooni, silikoon -, akrüül -, vaigu, mörti, ja rohkem.

Kirjeldus:

Paindlik edge kujundus, paindlik serva kujundusega see keha tõstja sobib remondi tööd kõige kehaosad.Painduvad ääred teha kohaldades, smudging, ja kujundamine kiire ja lihtne.

Need on kõige levinumad suurused leida turul keskkond.Neid saab kasutada koos keha täiteained, kitid, glasuurid, ja isegi klaaskiud täiteaineid.Keha filler aplikaator on piisavalt oma erinevate taotluse vajadustele.

Omadused:

Toote materjal: vaik

Toote Mõõdud:

Väike suurus, pikkus 33cm/13in*laius 10cm/3.9*paksus 1mm/0.04 aastal

Keskmise suurusega, pikkus 40cm/15.7 in*laius 11.5 cm/4.5*paksus 1,5 mm/0.06 aastal

Suured pikkus 48cm/18.9 in*laius 13.5 cm/5.3*paksus 2mm/0.08 in

Pakkeleht:

1*Auto Body Filler Juhatus

sku: k3324

Mudeli Number Auto Värvi Levitin
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…