Äärekivi Rambid Kõnniteed Kaasaskantav Läve Kaldtee Raskeveokite Mitte-Tõsta Künnist Kaldtee Koos Tugev, Kandevõime Veoautodele

0 Reitingud
€12.57 €25.14

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

1. Surve vastupidavad ja vastupidav, tugev kandevõime.

2. Anti-slip tekstuur kujundus pinnal suurendab hõõrdumist ja hoiab ära libisemise.

3. Lihtne kasutada ja kanda.

Tehnilised andmed:

Nimi: Äärekivi Kaldtee Väljasõit

Materjal: PVC

Värv: must, kollane

Suurus: 25 * 27 * 7cm/9.84x10.62x2.75inch

On olemas: sammud 7-10cm/2.76-3.94 tolline kõrge

Pakkeleht:

1*Ohjeldada Kaldtee

Vaata rohkem toote detailid

1.[ Hea Kvaliteediga Materjale ] Ohjeldada Kaldtee on valmistatud kõrge kvaliteediga PVC materjal, mis on surve-vastupidav, kulumiskindel ja on tugev kandevõime, vastupidav ja tugev.

2.[ Slip-tõend Disaini ] Võimaldab vee ringlema ja takistab vihmavee alates kogunemist, Auto Kaldteed funktsioon anti-slip tekstuur kujundus pinnal suurendada hõõrdumist ja libisemine, mille eesmärk on ruudukujuline pesa alt.

3.[ Suur Application ] Läve Ramp, mis toob palju mugavustega, teie jaoks, sobib sõiduautode, veoautode, jalgrattad, mootorrattad, ratastoolid, motorollerid, ja nii edasi, mida kohaldatakse eri juhtudel.

4.[ Mugav Veavad ] Saab hoida autot, ja ei võta liiga palju ruumi, Äärekivi Rambid Väljasõit on lihtne kasutada ja kanda, mis on tehtud väikesed suurused ja kerge.

5.[ Geniaalselt Tehtud ] Väljasõit Ohjeldada Kaldteed saab kergesti aidata raskete seadmete ronida kahjustamata rehve või muud osad, mis ei ole lihtne, deformeerige, sobib samme, mille kõrgus on 7-10cm.

sku: k36382

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…