Parimate Tulemustega Mõlk Remont Lemmikutega Komplekt Professionaalse Auto Kere Remondi Mõlk Eemaldamise Vahendid Kaasaskantav Auto Mõlk Eemaldamise Seadme Komplekti

0 Reitingud
€80.26 €160.52

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1.Kvaliteetne Materjal: Kaalumine lihtsalt 1.27 kg, see mõlk eemaldaja vahend auto on väga vastupidav ja lihtne teha ümber.Selle materjali kõrge kvaliteedi, tagades pikaajalise toimivuse.Oma kerge disain, see on mugav ja usaldusväärne vahend kohapeal mõlk remont ülesandeid.

2.Lihtne Kasutamine: See mõlk remover tööriist on uskumatult lihtne kasutada, samm-sammult juhiseid.Ei ole rohkem raha professional mõlk remont või osta kalleid tööriistu.Lihtsalt kohaldada ja tõmba, et nautida sujuvat, dent-tasuta auto pinnad.

3.Tähelepanuväärne Mõlk Eemaldamine: Tunnistaja tähelepanuväärne selle vahendi tõhusust taastada oma auto kuju ja sära tõhusalt, venitus-ja lamedamad sälgud pleki.Ei ole vaja, kallis professionaalne remont või kestev ohustatud välimus.

4.Multi-Stseeni on olemas: Remont, lehtmetalli kahjustada mis tahes liiki sõiduk, millel on käesoleva mitmekülgne mõlk eemaldaja vahend, ideaalne erialatöödel autod, Maasturid, veoautod ja mootorrattad.

5.All-eesmärk: mõlk eemaldamise tööriist tagab täpse ja ohutu tõmba-välja mõlgid, mis aitab teil vältida kulukat remonti ja hoida teie auto värv on originaal lõpeta puutumata.

Kirjeldus: See komplekt, kerge ja vastupidav kere remondi mõlk eemaldamise vahendid on lihtne kasutada ja selle mõju on tähelepanuväärne.Käesoleva kit, kõik mõlgid saab sujuvalt remonditud, mistõttu on suurepärane isiklikuks kasutamiseks.

Spetsifikatsioon: 1. Toote Nimetus: Mõlk Eemaldamise Tööriist

2. Kaal: 1.27 kg

Laadi nõuanded:

1. Põhjustel, nagu monitori värvi temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, võib esineda kergeid värvi erinevusi pilte mõned tooted.Värv on teema, et tegelik toode!

2. Palun lubage kerge suuruse erinevused on tingitud erinevatest manual mõõtmise.

Pakk nimekiri:

Mõlk Eemaldamise Tööriist*1

sku: k31134

Kaal 1.27kg
Mudeli Number Car dent repair tool
Toote Nimetus Mõlk Eemaldamise Tööriist
Päritolu Mandri-Hiina
Sobib auto mõlk, Mootorratas, Auto Kere Mõlgid

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…