Auto Mõlk Remont Haamer Universaalne Auto Professionaalne Mõlk Lemmikutega Koos 9 Asendamine Pliiatsid Sõiduki Kere Remondi Tööriistad Auto

0 Reitingud
€9.45 €18.90

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1. Varjatud Haamri Pea: See auto mõlk remont haamer on sisseehitatud haamri pea, et ei ole lihtne kukkuda ja saab asendada erinevad suurused vastavalt oma vajadustele.Haamri pea on ka knock-vastupidav ja kulumiskindel, mistõttu see sobib eri tüüpi auto mõlgid.

2. Anti-off Käepide: käepide see auto mõlk remont haamer ei ole lihtne kukkuda kasutamise ajal, kuna see on tihedalt seotud haamer rod.See parandab ohutust ja tõhusust, kui remont auto mõlgid.

3. Mugavad ja Vastupidavad: sirp võll on valmistatud kvaliteetsest terasest, mis on vastupidav ja talub pikaajalist tööd.Käepide on ergonoomiliselt kujundatud, et vähendada käsi väsimus ja mugava haarde.

4. Mitmekülgne Haamer: Erinevalt teistest toodetest, see auto mõlk remont haamer saab kasutada ka elektromehaanilised seadmed, põranda plaatide paigaldus, koduse vara hooldus -, ja palju muud.See võib täita erinevaid vajadusi erinevate stsenaariumide ja ülesanded kergust.

5. Lihtne Kasutada: See auto mõlk remont haamer saab lahti võtta ja asendada üheksa head osad, erinevad suurused, sobitada koputades pliiats, remont ebaühtlane auto pleki pinnad ei kahjusta värvi.See on parim vahend lihtsad toimingud ja professionaalsed tulemused.

Kirjeldus:

Otsin mõlk haamer, mida saab kohandada vastavalt teie vajadustele?Meie Mõlk Haamer on mõeldud olema tihedalt seotud haamer rod.Seadmel on mugav käepide, mis tagab kasutamise lihtsus.Ideaalne kasutamiseks elektromehaanilised seadmed, samuti saab seda hõlpsasti lahti võtta ja asendada mugavus.

Kirjeldus:

1. Toote Nimetus: Löökpillid Pen Auto Mõlk Remont Haamer

2. Materjal: metall + ABS

3. Tehnilised andmed: pliiats + vasar

4. Värv: punane, sinine, kollane

5. Kohaldatakse: auto-metalltoodete remont, elektromehaanilised seadmed, koduse vara hooldus, põrandaplaatide paigaldus, jne.

Pakkeleht:

Haamer*1

Taastamine pliiats*1

Remondi riikliku rakendusasutuse*9

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

sku: k22135

Mudeli Number Auto Mõlk Remont Haamer
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…