1 Tk Enamiku Sõidukite Mootorsõidukite Elektri-Terminali Liides Eraldaja Eemaldamise Tööriist Universaalne Eemaldaja Lemmikutega

0 Reitingud
€4.25 €7.09

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1 Tk Enamiku Sõidukite Mootorsõidukite Elektri-Terminali Liides Eraldaja Eemaldamise Tööriist Universaalne Eemaldaja Lemmikutega

Materjal:Raud

Kaal:Umbes 70g

Suurus: Viide pilt

Värv:Nagu on näidatud joonisel

Pakend:1 tk Disengaging ja eraldades tööriist

Toote omadused:

1. See juhe pistiku eemaldaja on väga praktiline, kas see on kaitse eemaldamine või paigaldamine traat pistikud, see võib pädev.Ei ole vaja osta mitmeid tööriistu, üks saab rahuldada oma vajadusi, säästes ruumi ja raha.

2. See püüdur on valmistatud kõrge kvaliteediga materjal, mis on vastupidav ja ei murduvad kergesti.Pikem kasutusiga, rohkem võimeline vastupanu mõju erinevate karmides keskkondades.

3. Meie traat eemaldaja on tark disain ja lihtne kasutada, mistõttu on imelihtne eemaldada traat liigesed.Kas te olete professionaalne elektrik või lihtsalt väike igapäevane kodune remont on lihtne kapten.

4. See disconnector on mõeldud koos hea isolatsioon kohustuse tagada, et ükski elektrilöögi ilmnevad kasutamise käigus.Ohutu ja usaldusväärne, et tagada teie ohutust.

Märkused:

1.Palun lubage 1-2cm erinevuste tõttu manual mõõtmise, aitäh.

2.Palun mõista, sest valguse kiirguse eest või arvuti ekraani erinevus, seega ei saa ma garanteerida, fotosid ja tegelik värv on sama.

sku: k27808

Brändi Nimi JETTING
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…