2024 SUPER MB PRO M6+ Full Version DoIP Jaoks Benz Diagnostika Scanner Toetab usu-ja veendumusvabaduse küsimus-MW Aicoder/ E-sys koos Dell laptop

0 Reitingud
€645.83 €896.98

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

2024 SUPER MB PRO M6+ Full Version DoIP Jaoks Benz Diagnostika Scanner Toetab usu-ja veendumusvabaduse küsimus-MW Aicoder/ E-sys koos Dell laptop

Dell E7450 sülearvuti:CPU:I5 mälu: 8G 14-tolline ekraan, viie põlvkonna Pakett 1:M6 + 5 kaablid

1pc x SUPER MB PRO M6 põhiseade

1pc x OBD2 16pin-Kaabel

1pc x Lan kaabel

1pc x 14PIN Kaabel

1pc x 4PIN Juhe

1pc x 38PIN-Kaabel

1pc x SSD tarkvara

1pc x Dell sülearvuti Pakett 2:M6 + 3 kaablite 1 x põhiseade

1pc x 16 Pin OBD2 Kaabel

1 x USB kaabel

1pc x 14 pin kaabel

1pc x SSD tarkvara

1pc x Dell sülearvuti Pakett 3:M6 + 2 kaablit 1 x põhiseade

1pc x 16 Pin OBD2 Kaabel

1pc x Lan kaabel

1pc x SSD tarkvara

1pc x Dell laptop

Kui te tellida ilma sülearvutit, saadame kõvaketta tarkvara SSD!

Tõeline proovikivi

1.M6+ on oluliselt paranenud toote ametikoht ja sobivuse alusel M6 ja on täiesti 100% ühilduv originaal MB tarkvara.

2. M6+välimus ees silt võimaldab disaini ja kaubamärgi õigustele ja kunsti autoriõiguse, mis parandab toote äratundmine.

3. Sideliides vahel M6+ja arvutil on USB3.0 liides, mis parandab ühilduvust toodete arvutid ja tabletid. (See on õige, nii vanad ja uued arvutid on kooskõlas tabletid, nii et see pole enam vaja valida, vanad arvutid ja tabletid võrgu porti. )

4.M6+ toetab remote C-terminali tegevuse, ja klient ei ole vaja paigaldada spetsiaalne diagnostiline test tarkvara.Lihtsalt ühendage M6+ kohaliku arvuti koos Internetiühenduse ja saame pakkuda makstud sõiduki vigade diagnoosimise ja avastamise klientidele teenuste eemalt, ja kliendid võivad asutada kohaliku serveri diagnostika ja avastamise kohalikus LAN.Oluliselt parandada paindliku tootevalikut.

5.M6+ toetab programmeerimise ja kodeerimine, F ja G seeria, mida B-M-W E-SYS ja AICODER traadiga ja traadita, ja toetab B-M-W muutmine, pintsliga kirjutamine ja peidus.

6.M6+ toetab B-M-W APP tarkvara, pakub inglise versiooni Bimmercode, Bimmerlink ja muud mobiiltelefoni tarkvara ning toetab MHD.bimmer geeks ...xhp flashtool.odis-e.xdelete.thor-kui mflash.pro-vahend ja muud mobiiltelefoni apps.

7.M6+ toetab DOIP teatis kõik sõidukid, nagu uus Volkswagen, Au-di, Skoda, Bentley ja Rambo.Spetsiaalne konverteerimise nupp on seatud.

SUPER MB PRO M6 Omadused: 1. SUPER MB PRO M6, tugev tungimist traadita katse ja WIFI signaal, vabastab sõltuvust teatise edastamise kaabel katse ajal, ja vähendab oluliselt piirang testimine kaugusel.Seade võtab vastu raamistiku mõiste originaal C6 diagnostikatööriist, mis on võimalik asendada originaal MB Star C4. Vastupidav ja lihtne kaasas kanda. 2. ABS+PVT plastikust struktuuri vastu on eeliseid järgmiselt: 1) Mõju võimalikkus & lihtne teha 2) Väiksema tarbimise kohta toote shell vastu, traadita signaali 3) Suur tõusta traadita side kaugus & stabiilsus 3. SUPER MB PRO M6 võtab topelt-kiirguse režiim (kiirguse fänn & kiirguse fin).Kiirguse ventilaator automaatselt sisse high-power kiirguse režiimi, kui SUPER MB PRO M6 sisemine temperatuur üle 35℃, oluliselt parandada stabiilsust ja ohutust siis, kui programmeerimine. 4. Sisseehitatud võrguliides takistab deformatsioon ja kahjustuste mõju. 5. SUPER MB PRO M6 on ainult diagnostiline vahend turul, mis on väga kooskõlas originaal MB Star C6: 1) vastaks Täielikult originaal tarkvara. 2) Teil on võimalik otse uuendada uusim firmware ilma installida täiendavaid juht. 6. Võib täita sama funktsiooni nagu originaal: kooskõlas Mercedes B-enz mudelid protokolli DOIP, K-line, VÕIB Madal, Võib Kõrge, LIN, RS485, jne, töötab vanad autod ja uued autod. 7. Toetada mitmekesine Mercedes B-enz mudelid, mis hõlmavad 12v auto, 24v diisel truck & bus, MPV, jne. 8. Toetust firmware update, ilma et oleks vaja paigaldada aku, kuid otseselt ühendage seade OBD pordi auto toite tagamiseks, sa ei pea muretsema, et firmware saab kahjustatud protsess update.

MB Tarkvara funktsioon: UUS Versioon

1) D-: automaatselt Diagnoosi Abi Süsteem

(2) X-proovige: Uus tarkvara vabaneva Bennz Firma pärast 04/2009 diagnoosi uued autod.

3) W-I-S.net: Workshop Information System

4) E-P-C.net: Elektroonilise Varuosade Kataloogi

5) D-T-S

6) V-ediamo

7) S T Finder: Osaliselt asukoht finder

Ja nii edasi......

sku: k26988

Materjali Tüüp ABS
Pinge Cars 12V Trucks 24V
Toote Laius 25cminch
Funktsioon 2 Toetust remote C-pool operatsiooni
Toote Tüüp Mootori Analyzer
Elektrooniline No
Funktsioon 3 Täielikult 100% ühilduv originaal MB tarkvara.
Päritolu Mandri-Hiina
OEM NR Geenius M6+ Seadme 4 Kaablite Komplekt
Funktsioon 1 Toetust DOIP teatise kõikidele sõidukitele.
Toote Kõrgus 18cminch
Tarkvara Versioon 2023.12, Originial Xentryfull Töötab, Uusim Vabastamist
Algne Xentry Kasutada Otsest Stiili Riistvara
Toote Kaal 8kg
Riistvara Versioon Uus
Mudeli Nimetus super MB Pro M6+
Väline Testimine Sertifitseerimine ce
Võimsus W
Kirje Pikkus 35cminch
Funktsioon 4 Toetust BMW ESYS Aicode traadita programmeerimine

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…