3tk Pehme Detail Harjad Vastupidav Auto Pragu Tolmu Eemaldamine Artefakt Mitmekülgne Auto konditsioneeri Õhu Väljalaskeava Cleaning Tool

0 Reitingud
€15.91

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1. Tagatud Töökindlus: Need auto detail pintslid on valmistatud usaldusväärne materjal, mida võib pesta korduvalt.Pehme harja pea on vastupidav ja tugev, on sobivad pikaajaliseks kasutamiseks.See puhastab mustuse ja prahi erinevate pindade jätmata kriimustusi.

2. Põhjalikult Puhastada: Need auto detail harjad aidata teil puhastada ilma surnud lõpeb, mistõttu on lihtsam puhastada raskesti ligipääsetavate piirkondade kitsas pragudeta.Selle reljeefne pea disain võimaldab teil nühkima ja poola iga tolli oma auto kergust.

3. Auto Puhastamine Peab-on: Kas sa oled puhastamine liiva või mustust, on need pintslid on eriti sobiv rannas ja off-road nautimiseks.Voolujooneline kuju ja mitmekülgne suurus muudavad need harjad olulisi vahendeid, optimaalse auto üksikasjalikult.

4. Rakendus: Meie auto detail harjad on metal-free kujundus, mis väldib tarbetut kahju, löökide ja kriimustuste eest, et teie sõiduki.Kas olete kutse-või amatöör auto hooldaja, te mõistate, et kvaliteet ja vastupidavus meie harjad.

5. Mitmekülgne Puhastamine: Need auto detail harjad võivad haaret kitsas lüngad ja nurgad eemaldada tolmu ja mustuse erinevatele pindadele.Kas teil on vaja puhastada oma ventilaator, arvuti, kapid, uksed, aknad, aknakatted, klaviatuurid, või auto interjööri, need harjad toob suurt jõudlust.

Kirjeldus:

Saada lõplik auto üksikasjalikult kogemusi meie pehme detail harjad!Tehtud usaldusväärseid materjale, elementaarsed tööriistad aitavad teil puhas, ilma surnud lõpeb, mis võimaldavad suurt jõudlust, mis kaitseb teie sõidukit.Ärge leppige tavalised harjad, upgrade oma auto üksikasjalikult mängu meie kõrge kvaliteediga pehme detail harjad.

Tehnilised andmed:

1. Toote nimetus: auto detail harjad

2. Toote pakendi suurus: (ligik.)25.6*10.3*3.3 cm/10.08*4.06*1.3 tolli

3. Toote kaal: umbes 256g

Pakkeleht:

auto detail harjad*1 set

sku: k13202

Kirje Pikkus 23cm
Toote Kaal 240g
Toote Kõrgus 3.3cm
Erilised Omadused auto pintsel
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Laius 10.3cm
Toote Tüüp Käsnad, Pajalapid & Harjad

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…