Auto Riie Cleaner Spray Auto Foam Cleaner Stain Remover Vahutamine Puhtam Nahk Taastavat Mitmeotstarbeline Auto Üksikasjalikult Spray Esindaja

0 Reitingud
€0.63 €1.27

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1.Sügav Puhastamine: Vaata kangekaelne plekid kaovad sekunditega meie Kõigi Eesmärk Foam Cleaner!Selle sügav puhastamine energiat ja vahutav valem tungida sügavale pindu, mis ei jäta kleepuvaks kaubamärkide taga, andes sulle hetkega puhas ja särav välimus.

2.Valmistatud kvaliteetsetest Materjalidest: See foam cleaner ei sisalda kahjulikke aineid ja on keskkonnasõbralik.Võite olla kindel, et kasutada seda mis tahes pinnad, seda kahjustamata.Õrn valem on mitte-ärritav ja ei tee haiget oma käed.

3.Mitut eesmärki: Saavutada puhas ja värske ilmega konsooli, riided, jalanõud, voodipesu, auto-kanga, salongi ukse paneelid, diivan, klaasist, ja auto istmed Foam Cleaner Kõikidele Eesmärgil.Hüvasti raskeid plekke ja mustust nagu sügavat puhastus valem püüab kõik teie puhastamist vajab tõhusalt.

4.Kasutada Lihtsalt: Kiiresti puhastada kõik pinnad kasutamata kahjulikke aineid.Spray vaht puhasti otse mis tahes plekk, pühkige niiske lapiga, ja las see komplekt 30 sekundit.Vaevata puhastada ja kaitsta oma kodu kergust!

5.Suurendada Oma Puhastamine: Meie arenenud foam cleaner puhastab tõhusalt ja likvideerib raske mustuse, tolmu ja saasta.Saavutada täiuslik sära ja sügava puhastamise, kahjustamata mingeid materjale.Teie asjad saavad täieliku taastamise ja noorendamine, nagu uus jälle!

Puhas auto istmed kiiret mõju, kasutades meie Kangast Cleaner Spray Vaht!Kindel kasutamiseks meie vee-tasuta puhastamine valem.Taasta uue ilme auto istmed vaevata.

Kirjeldus:

Nimi: Multifunktsionaalne Puhastus Mull

Maht: 200ml

Kohaldamisala: rõivad, jalatsid, voodipesu, auto riidest polster, auto sisepinnad jne.

Teade:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Nimekiri:

1*Vaht Cleane

sku: k26362

Toote Maht kinga cleaner
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…