Auto Rooste Eemaldamise Spray Metallist Rooste Eemaldaja Kiire Toimega Multifunktsionaalne Pind Safe & Professional Car Wheel Cleaner Spray

0 Reitingud
€6.86 €13.72

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Lihtsalt pihustada ja ära pühkida õrnalt lapiga kestva kaitse.Ideaalne kõikidele mere rakendusi ja pikendab oma metallist seadmed.

Nimi: rooste eemaldaja

Net sisu: 30ml/100ml

Kaal: * 36g/110g

Kõlblikkusaeg: 3 aastat

toote mõõdud:

30ml: 4.3*1.26 tolline/11*3.2 cm

100ml:6.5*2,7-tolline/16.5*7cm

nimekiri:

rooste eemaldaja spray autod*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Pindadel Ohutu Koostis: Ohutult eemaldada rooste plekke auto pinnad see mitte-söövitav ja kerge valem, mis ei kahjusta teie värvikiht.Hüvasti kangekaelne rooste.

2.Kauaaegne Kaitse: See võimas valem pakub järgmisel tasemel rooste puhastus, moodustades kaitsva kihi, mis peseb mustuse ja hapniku erosiooni pikaajalise metallist kaitse.

3.Pingutusteta Kasutage: Eemaldage rooste auto lihtsus, kasutades meie rooste eemaldaja spray.Pihustatakse pinnale ja õrnalt pühkige see lapiga jaoks lihtsalt pingutusteta rooste eemaldamise kogemus.

4.Multi-Use Rooste Eliminator: Lahti mitme metallist pinnad rooste, sealhulgas rauast, terasest, vasest ja alumiiniumist treida.Ideaalne lahendus kõikidele teie tööstuses, kodumajapidamises.

5.Noorendada Oma Metallist: Meie rooste eemaldaja spray saa muuta oma metallist seadmed, välimus uus jälle, eemaldades rooste ja taastada selle algne värv ja viimistlus.

sku: k39768

Erilised Omadused Kõlblikkusaeg
Toote Tüüp Rooste Muundur, Rooste Eemaldaja & Rooste Vältimiseks
Toote Kaal 36g
Toote Maht Net Sisu
Päritolu Mandri-Hiina
Materjali Tüüp Rooste Eemaldaja

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…