Teleskoop Auto Pese Pintsel Multifunktsionaalne 360 Kraadi Automaatne Pööramine Microfiber Autopesu Mitt Pesumasin Sõidukite Puhastamine

0 Reitingud
€29.33 €58.67

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1.360 Kraadi Ümberringi: See auto pesta harja saab automaatselt pöörata alla suruda vett, mis annab põhjaliku ja pingutusteta puhastamise auto.See võib olla ühendatud 1/2" (DN15), aed vee toru ja on 360° pööratav pea lihtne juurdepääs igal nurgal.

2.Vahutamine autopesula Harjade: See pintsel funktsioonid automaatselt genereeritud vaht kasti ja kõrgsurve otsik, mis annab väike, kuid võimas oja vee, muutes oma auto pesemine on lihtsam ja kiirem.

3.Õrn ja Tõhus Puhastamine: See auto pesta harja omadused kõrge tihedusega PP pintsel, mis ei kriimusta õrn värvi pind, ja microfiber šenill, mis on vastupidav ning pehme.

4.Lihtne Puhastus: See auto pesta harja võib ulatuda ja puhas mis tahes koha peal oma sõiduki, nagu see pöörleb kiiremini, kui vee rõhk on suurem.Lihtsalt kinnita see voolik ja vaata mustus pesta.

5.Multifunktsionaalne Pintsel: See auto pesta harja võib teha rohkem kui lihtsalt pese oma auto.Samuti saab seda kasutada, et puhastada oma aiad, ujuma oma lemmikloomi, pesta oma tekid ja isegi puhastada teie põrandad.5 erinevat seaded saate reguleerida vee survet õhuke udu, sõltuvalt teie vajadustest.Kas soovite pihustada oma windows või puhasta oma rehvid, see pintsel on teile kaetud.

Kirjeldus:

1.See auto pesta harja pakub šenill-microfiber peas, et võib automaatne pööramine, kui sa vala vedelik kasti.

2.Kiiremini hari pöörleb, põhjalikum puhastus.

3.Lisaks saad seda kasutada ka pesta, tekid, vaibad ja muud kangad.

Omadused:

1.Toote Nimetus: Teleskoop Auto Lapikpintsel

2.Suurus: teleskoop käepide 52cm/20.47 tolli(u.)

3.Materjal: Šenill+PP

Pakkeleht:

auto pesta harja*1

sku: k35378

Toote Tüüp Käsnad, Pajalapid & Harjad
Toote Laius 17cm
Kirje Pikkus 52cm
Materjali Tüüp Šenill - +PP
Erilised Omadused microfiber autopesu mitt
Toote Kaal 800g
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Kõrgus 10cm

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…