200G Kaitsva Auto Klaasi Õli Kile Eemaldamist Kleepida Auto Glass Film glaseeraine Veekindel Klaasi Puhastusvahend Auto Esiklaas

0 Reitingud
€6.60 €13.20

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Otsin võimsa veel ohutu välisilme klaasi puhtamaks?Meie Vee Spot Remover Autodele on täiuslik lahendus!Hoida oma klaasi vaadates nagu uus pärast puhastamist kergust.Tungib sügavalt, see valem eemaldab kangekaelne saastumise kihti kahjustamata klaas.See on ka ideaalne kasutamiseks aken,vannituba, ja rohkem.Plus, see on lihtne pühkida puhta veega!

Kirjeldus:

Kirje Tüüp: Auto Klaasi-Nafta-Filmi-Cleaner

Net sisu: 200g

Vorm: Cream

Pakk nimekiri:

Auto Klaas Õli Film Cleaner*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Suurepärane Kaitse: See auto klaasi õli film puhtamaks mitte ainult eemaldab mustuse ja tahm oma klaasi, aga ka moodustab kaitsva kihi, mis hoiab oma klaasi vaadates nagu uus pärast puhastamist.Kaitsta oma auto glass from kriimustusi, plekke, ja UV-kiirte eest, selle võimas puhastaja.

2.Ei ole Kahju, et Klaas: meie auto klaasi õli film puhasti, saate nautida selget ja ohutu visioon sõidu ajal, kuna see eemaldab õli film, tolmu ja mustuse oma esiklaas kahju tekitamata või klaasipuhasti müra.Selle õrn ja kerge valem tagab probleemivaba puhastamine kogemus teile, olles samal ajal ka keskkonnasõbralik.

3.Kiire ja Tõhus: Lihtsalt kohaldada kreem sponge, pühkige edasi-tagasi klaasist pinnad, pestakse vee ja rätikuga kuivaks.Ei ole vaja professionaalseid tööriistu või oskusi.

4.Sobib Kõigile Messide: Kõrvaldada aastat raske õli film, vihma laigud, konditsioneer vee laigud, spreid ja muud saasta oma auto klaasi käesoleva võimas lahendus.Lisaks, kasuta seda puhastada aken, vannituba ja erinevatele pindadele.

5.Täiustatud Jõudlus: Muuta oma auto klaasi puhastamiseks kogemusi selle innovatiivse lahenduse.Selle unikaalne pehmendav ja parandav tehnoloogia kiiresti imendub ja eemaldab kangekaelne saastumise kihid nagu õli, film, tolmu, pori ja vee plekke.Tunnistaja sügav puhastamine energiat, mis kaotab blur ja pimedatest.

sku: k22313

Toote Maht Eemaldaja
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…