10 Pack Raskeveokite Ülestõstetav Pääsme Omanik Reel,Metallist ID Pääsme Omanikule Koos vööklambris võtmehoidja Nimi Kaardi Võtmehoidja

0 Reitingud
€19.94 €27.70

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

10 Pack Raskeveokite Ülestõstetav Pääsme Omanik Reel,Metallist ID Pääsme Omanikule Koos vööklambris võtmehoidja Nimi Kaardi Võtmehoidja

EHITADA VIIMATI:Kõik metallist tsingi sulam ehitus koos terasest traat, nöör teeb kõige vastupidavam ülestõstetav pääsme omanik, testitud alusel rohkem kui 100 000 tõmbab.Pakett sisaldab 2tk ülestõstetav id pääsme omanikule koos reel clip-ja ID-rihm, kesta igavesti.

HEAVY DUTY:Max koormus kaal 120g/4.5 oz või 8 võtmed võrdleb 85g/3oz või 4 võtmed ja muud esemed turule.Kaasas võtmehoidja ja täiuslik, nagu pakiruumi võtmehoidja.

MITTE-PURUNEV JUHE:27.5 tolline terasest traat, juhe, mis on palju tugevam ja pikem kui tavaliselt 24 tolline Nailon tõmba nööri muud esemed.Uksed avada ja juurdepääsu office on imelihtne see ülestõstetav rinnamärk reel.

TAHKE REEL CLIP:clip-on kruvi-kinnitada tagumisele küljele nii, et pole vaja muretseda, et see langeb välja.Lihtsalt klipp, et vööd, taskud, rahakott rihmad, seljakotid või kus iganes sulle meeldib.Täiuslik nimi kaardi pääsme omanik mis tahes tööstus -, meeste ja naiste.Suur õed, hooldus-ja kontori-töötajad, lennujaama (FAA) ja TSA, turvatöötajad, politsei , valitsus, õpetajad, õpilased, hooldajad, tehase töötajatele, töötajate, väljas entusiast ja jne.

värv:Must

Materjal:Plastikust + metallist

Suurus:Umbes 4cm läbimõõduga

Pakendi Sisu:

10 * Pääsme Omanik

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k181017

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…