Jõulud Sulepea Dekoratsioon Jõuluvana Teenetemärgi Ornament Sulepea Laekuva Säästa Pliiatsi Omanik Ladustamise Kasti Lapsed Kingitus

0 Reitingud
€4.22 €6.70

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See Santa Pliiatsi Omanik on ideaalne pidulik disaini oma pliiats ladustamise vajadusi.Valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, see pliiats omanik on suur, lapsed, sõbrad ja perekonnad.Hoia oma pliiatsid ohutu ja organiseeritud see on lõbus ja funktsionaalne aksessuaar.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Santa Pliiatsi Hoidja

Toote materjal: vaik

Toote mõõdud: (ligik.)9*12.5*15cm/3.54*4.92*5.91 aastal

Toote pakendamine: (ligik.)18.5*11*16.5 cm/7.28*4.33*6.5 aastal

Toote kaal: umbes 500g

Toodete Nimekiri:

1*Santa Pliiatsi Hoidja

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Pidulik Stiil: Tõsta oma jõulumeeleolu meie Santa Pliiatsi Omanik!Santa Claus kujuline disain toob rõõmsameelne vibe oma tööruumi, hoides teie kirjatarvete korraldatud.

2.Pliiatsi Hoidmine Päästja: Korraldada oma pliiatsi ja säästa väärtuslikku tabel ruumi Santa pastakahoidja.Kunagi rüselus sulepea, nagu oma kirjutamise, joonistamise, või käsitöö vahendid jäävad kergesti kättesaadav.

3.Trahvi Materjal: Tõsta oma töölaud koos käesoleva Santa Pliiatsi Omanik!Meisterdatud kvaliteetseid vaik, et resistid, mis on hääbuv, on vastupidav ja lõbus viis hoida oma pliiatsid korraldatud kõigi pühade pikk.

4.Lai Kasutusala: See Santa Kirjutusvahendi Hoidja mahutab mitte ainult pliiatsid, vaid ka kahvlid, harjad, lusikad ja muud söögiriistad.See on pidulik korraldaja oma laua -, köögi-või vannitoa.

5.Suurepärane Kingitus: See Santa Pliiatsi Hoidja on suurepärane võimalus näidata oma armastust ja tunnustust oma lastele, sõpradele ja peredele on Jõulud, Thanksgiving Päev, või mis tahes muu sündmus.

sku: k160777

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…