Raamat Lõpeb Dekoratiivsed Suhkrustatud Haws Kuju Metallist Bookends Kaasaskantav Kunsti Riiul Decor Raamat Riiulil Omanik Kaustad, Raamatud, Romaanid

0 Reitingud
€8.58 €16.19

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Lisada natuke stiili oma raamaturiiul need vastupidav metallist bookends.Pakkuda piisavalt tuge ja stabiilsust, need bookends on tehtud, loomuliku tekstuuri ja sile puudutus.Täiuslikult loodud, kaunilt dekoreeritud ja vastupidava kvaliteedi, need bookends elegantselt ekraan ja korraldada oma kogud.Suurepärane kingitus raamatut sõpradele, on need bookends lisab eleganceto teie elutuba, magamistuba või raamatupood.

Kirjeldus:

Nimi: Raamat Lõpeb

Materjal: puit, metall

Toote suurus: umbes 16.8*15*3.6 cm/6.6*5.9*1.4 aastal

Pakkeleht:

1 paar* Raamat Lõpeb

Vaata rohkem toote detailid

1.Libisemine: Hoida oma raamatuid, kus meie raamat lõpeb,' metallist alus, mis on varustatud anti-slip pad, mis takistab libisemise mistahes pinnal.Meie vastupidav metallist konstruktsioon pakub piisavalt tuge ja stabiilsust, et seda oleks lihtsam korraldada oma raamatut meie anti-skid disain.

2.Korduvkasutatav Materjal: Need broneerida otsad on valmistatud pöögi puidust ja metallist alus, loomuliku tekstuuri, sile puudutus ja vastupidava kvaliteedi.Nad on hoolikalt töödeldud, et tagada pikaajaline ja korduvkasutatav materjal.

3.Erakordne Töö: Tõsta teie kodu sisekujundusega meie raamat lõpeb kujuline suhkrustatud haws, meisterdatud, millel on suur töö, et lisada puudutus kunsti oma raamaturiiul.

4.Laialdaselt: Korraldada oma lemmik raamatud, romaanid, ajakirjad, kokaraamatud, ja rohkem kergust, kasutades meie raamat lõpeb.Ideaalne lauad, riiulid, ja-raamatukogusid, nende stiilne bookends tõeliselt tõsta mis tahes keskkonnas.

5.Sobiv Kingitus: vastupidav metallist konstruktsioon tagab pikaajalise vastupidavuse, samas elegantne disain lisab puudutus keerukuse ruumi.Parim valik book lovers, kes tahavad hoida oma riiulid organiseeritud ja stiilne.

sku: k193664

Materjal Puit
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number raamat lõpeb
Tüüp Bookends

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…