Akrüül Pliiats Vitriin Selge Ekraan Seista Pen Korraldaja Kulmu Pliiats Toetada Ja Meik Harja Ladustamise Pliiats Pliiats Ja

0 Reitingud
€1.49 €2.20

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tõsta oma töö meie akrüül pliiats vitriin.Selle lihtsa struktuuri ja siledad pinnad ja servad luua keerukamaid vaatama, hoides oma pliiatsid organiseeritud ja kasutamisvalmis.See tabletop toetada seisma mahub igasuguseid pliiatsid, mistõttu on täiuslik lisaks kõigile kunstniku laua taga.

Nimi: Pen Vitriin

Materjal: akrüül

Värv: läbipaistev

Toote mõõdud: (ligik.)10*9.5*9.5 cm/3.94*3.74*3.74 tolli

Pakkeleht:

1* Akrüül Pliiatsi Omanik Ekraan

Vaata rohkem toote detailid

1.Tõhus Pliiats Tutvustus: Meie Akrüül Pliiatsi Omanik Ekraan tagab pingutusteta ladustamise lahendus teie pen kogumine.Horisontaalsete ekraan, hoida oma pliiatsid organiseeritud ja kasutamisvalmis.Organiseeritud ja korralik ekraan tagab teile on vahetu juurdepääs mis tahes pliiatsi, mida vaja.

2.Laitmatu Kvaliteet: Meie akrüül pliiatsi omanik ekraan on mõeldud erakordse täpsuse ja peen viimistletud.Ta on uhke tugev ja vastupidav struktuur, tagades, et see ei deformeeru või crack lihtsalt.Sile pind ja servad annavad luksus otsima oma tööd ja hoida oma pliiatsid ja kirjatarvete koht.

3.Tõhus Hoiustamine: Kaasajastada oma töö meie Akrüül Pliiatsi Omanik Ekraan.Nautida lihtsat assamblee sekundit ja lihtne-to-lahti funktsioon.Stiilne disain lisab touch samas hoidmine ja korraldamine kirjutusvahendiga ei ole kunagi olnud lihtsam.

4.Pliiatsi Esitlus Kapten: Tõsta oma pliiats organisatsiooni mängu meie akrüül pliiatsi omanik ekraan.Selle 3-kihiline korraldaja on suur mahutavus 36 pliiatsid ja laua toetada stand võimaldab kergesti juurdepääsu ja stiilne ekraan.

5.Mitmeotstarbeline Korraldaja: koristama oma ruumi ja lisada puudutus elegants meie Akrüül Pliiatsi Omanik Ekraan.Koos ruumikas disain, võib see sisaldada mitmesuguseid sulepead, pliiatsid, meik pintslid ja rohkem.Täiuslik iga seadistus—, äri -, kodu-või kooli.

sku: k52931

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…