Nr Puurimise Laua All Kaabli Metallist Kaablirenni All Kirjutuslaud Korraldaja Võimsusega Riba Juhtme Hoidik

0 Reitingud
€4.52 €6.47

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie traat juhtimise all laual on loodud sobima kõige lauad, selle laia ja vastupidav struktuur tagab maksimaalse kandevõime 15KG.Hüvasti sassis juhtmed lihtne kaabli ja liim toetust probleemivaba paigaldus.

Kirjeldus:

Toote materjal: süsinikusisaldusega teras

Toote värv; valge

Maksimaalne kandevõime: 15KG

Kohaldatava desktop: Desktop, mida saab kinnitada (1-5cm/milleks on 0,39-1.97 tolli) paksus

Kohaldatakse toodete suhtes: harupesa, paberrätikud, ruuterid jne.

Pakk Nimekiri:

All laua cable management*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Vastupidav Disain: Meie laua all kaabli süsteem annab avar lahendus, et mahutada pistikupesad, pikendusjuhtmeid ja erinevaid kaableid.Süsinik terasest ehitada ja laia disaini tagada tugev ja vastupidav struktuur hoida oma seadmed ja juhtmed kindlalt paigas.

2.Revolutsiooniline Cable Management: Täiustada oma töökohal, see uuenduslik laua all kaabli süsteem.See pakub lihtne ja kiire lahendus, et kõik oma kaabel organisatsiooni vajadustele.

3.Mugav Paigaldada: Saavutada kaabel juhtimise eesmärgid koheselt meie laua all kaabli korraldaja.Ilma puurimise kõik augud, kogemused, kiire ja lihtne paigaldus kaudu liim toetus, mis tagab kindla haarde tahes pindadel.

4.Võimas kandevõime: Tõhusalt hallata oma kaablid meie all kirjutuslaud süsteem, mis boasts tugev kandevõime 15KG.Ohutult toetada kaal mitmeid kaableid, hoides neid organiseeritud ja silma.

5.Mitmekülgne Kasutamine: Meie laua all kaabli süsteem on loodud sobima kõige lauad, olgu see kramplik boksi või avar äri.Hoia oma laua organiseeritud ja stressi vaba.

sku: k135681

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…