Naljakas Bostoni Terjer XL Large Mouse Pad Laud ei Libise Pikk Laiendatud Klaviatuur Padjad Mousepad Kummist Tabel Matt 31.5X11.8Inch

0 Reitingud
€5.50 €7.75

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

31.5 X 11.8 Cm (80x30 Cm) Big Mouse Pad, See Mouse Pad On Piisavalt Suur, Et see Sobiks Teie Gaming Mouse, Täis-Suurus, Mehaaniline Klaviatuur Ja Muud Laud Punkte Selle asendajana Väiksem, Traditsiooniliselt Suurusega Padi.

Polüester Kangast, 3mm Looduslik Kautšuk Tagasi Pad-Vastupidavad, Õmmeldud Servadega, mittelibiseva Kummist Alus, Vesi-Vastupidav Arvuti Klaviatuuri, Hiire Matt Mousepad Office/Õnnemäng.Toimib Hästi Igat Tüüpi Lauad, Sealhulgas Puidu -, Klaasi -, Naha -, Metalli -, Marmorist Laud, Ja Rohkem.

Ühildub Enamiku Arvutid / Süle.Pakkuda Sujuv Ja Vaba Liikumine, Kui Sa Mängimine, Töötab Või Õpib, Kui Ette Nähtud Desk Pad On Piisavalt Paindlik, Et Olla Rullitud Lihtne Transport, Ringi Liikuda, Nii Et Saate Töö Või Mäng, Kus Iganes Soovite.

Kui Xxl Hiirepadi On Mõeldud Pestav Kangas Materjal, Tavalised Plekid Saab Puhtaks Pühkida Märja Rätikuga.Kui Sa Seda Kasutada Pikka Aega, Saate Leota Seda Vees Ja Hõõruge See, Väga Mugav Ja Vastupidav.

Suurepärane Kingitus: Meie Gaming Mousepad Suur On Ka Trahvi Töölaua Kaunistus, Mis On Parim Kingitus Oma Perele Või Sõpradele Thanksgiving, Jõulud, Uusaasta, Või Muud Pühad.Võite Valida Kõige Sobivam Hiire Matt Sina Ja Su Sõber, Kes Armastab Mängu.

Kvaliteetne Mousepad Pakub Teile Erinevaid Kogemusi, Kui Te Töötate Või Videomängude Mängimine.Paksus On 3 mm.Ainulaadne Disain, See Võib Muuta Teie Elu Värvikamaks.Hea Valik, Et Oma Hiirt.

See ON Aeg, Et Värskendada Ja Muuta Klaviatuuri Ja Hiire Padi Arvuti Ilma Suur Kulu.

Lahe Hiirepadi On Mõeldud Oma Laua, Ja Annab Personaalset Kogemust Oma Töökohal.Ja Unikaalne Disain Muudab Oma Laua Erinev Teistest.

Kui Olete Huvitatud Meie Mousepad & Desk Pad, Palun Lisage See Oma Ostukorvi.Me Usume, Et Meie Tooted Ei Reeda Sind.

Spetsifikatsioon

Tüüp: Laiendatud Suur Mousepad

Kogus: Üks Pakk

Suurus: 31.5 X 11.8 cm

Materjal: Kvaliteetne Polüester Kangas + Looduslik Kautšuk

Trükkimine: Trükitud nüüdisaegse digitaaltrüki Tehnoloogia, Selged Mustrid, Rohkem Pildi Detailsuse, Värvid, EI Pleegi Tõttu Pesemist Ja Kasutamist, Ja Säilitada Oma Esimese Päeva Kvaliteet.

Keskkonna Kasutamine: Mängu -, Õppimis -, Kontori -, Laua-Kaitsja, Lauaarvutid, Sülearvutid, Arvutid, Mängukonsoolid Jne, Suur Laud Tarvikute Ja Office Kujundusest.

Pesemine: Lihtne Puhastada, Seda Saab Tõhusalt Vältida Juhuslikku Kahju Mahavoolanud Vedelik.

Nipp On Pisut Erinevad Pilt, Ja Tõeline Punkt Põhjustatud Valguse Heledust.

sku: k149022

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…