Messing Pliiatsi Omanik Retro Pen Stand Unikaalne Käsitöö Õnnelik Vähid Teenetemärgi Messing Laua Kaunistama Ühiselamu Tabelid Koolide Lauad

0 Reitingud
€3.73 €7.47

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See ainulaadne vähid pliiatsi hoidja on must-olla iga kunsti armastaja!Oma kõrgelt väärtust lisab puudutus heledus, et mis tahes ruumi, samas tuues õnne, rikkust ja õnne.Omanik mitte ainult pakub rohkelt ladustamine oma pliiatsid, kuid selle vastupidav materjal, ei ole ka lihtne, muuta värvi.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Jõevähk Pliiatsi Hoidja

Toote Materjal: Messing

Toote Suurus: Umbes 6,7 cm/2.63 aastal

Toote Kaal: Umbes 50.4 g

Pakkeleht:

1 * Jõevähk Pliiatsi Hoidja

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja kaamera nurgad, võib esineda värvi erinevusi toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, seal võib viga toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.Usaldusväärne Kvaliteet: kasutades usaldusväärne messing materjali, see vähid pliiatsi omanik annab erakordse vastupidavuse jaoks pikaajaline kasutamine ilma mis tahes värvi tuhmumist küsimusi.

2.Loominguline Hoiustamine: Nautida mugav pliiatsi hoidmine meie jõevähk pastakahoidja.Selle multifunktsionaalne disain mitte ainult lisab kultuuri maitse, vaid ka mahutab kõik oma lemmik kirjalikult tööriistu.Hoida oma töölaud korras ja inspireeris see ilus ja praktiline ornament.

3.Kunsti ja Lõbus: See vähid pliiatsi omanik funktsioone, retro disain ja peen üksikasjad, mistõttu on ergas ja naljakas, lisaks oma laua taga.See on suur kogumine väärtus ja kõrge kunst kallinemine väärtus, mistõttu see on ideaalne kingitus endale või oma lähedastele.

4.Lucky Charm: See vähid pliiatsi omanik ei ole ainult armas ja praktiline aksessuaar oma laua, kuid ka õnnelik võlu, et saab õnnistagu teid, armastust, rikkust ja õnne.Kui jõevähk sümboliseerib külluse, heaolu ja vastupidavust paljudes kultuurides.Võite ka panna selle pliiatsi omanik oma auto, rahakoti, või ehted kasti.

5.Paigaldamise Kohti: Lase see loominguline vähid pliiatsi omanik ligunema oma laua pop värvi ja pentsik võlu.Ideaalne lauad, uuringu toad, koolid ja dorms, see on suurepärane võimalus esitleda oma unikaalse stiili ja isikupära.

sku: k98761

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…