Lumi Cleaner Spray 100ml Lumi Cleaner & Eemaldaja Talvel Tarvikud Auto Talvel Auto Tarvikud Koheselt Defrosts Ja Sulab

0 Reitingud
€6.94 €19.29

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie kõrge kvaliteediga auto esiklaas jäätõrje spray on valmistatud valitud materjale, mistõttu on ideaalne eemaldamine jää ja külm buildup oma auto esiklaas ja muud osad, nagu keyholes, kojamehed, antennid, ja rohkem.Mitte ainult ei salvesta õli, kuid see ka parandab tõhusust.See mitmekülgne spray saab kasutada auto lume sulamine.Hüvasti esiklaasid koos meie usaldusväärsete jäätõrje spray.

Omadused:

Toote nimetus: Auto lume eemaldamise spray

Olek: vedelik

Net sisu: 100ml

Funktsioon: lume eemaldamist, sulata

Hooaeg kasutus: talv

Kohaldatakse: autod, külmikud

Toodete Nimekiri

Auto lume eemaldamise spray*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Suurepärane Lõng: See spray on võimalik kiiresti ja tõhusalt sulab lumi ja jää oma auto, põhjustamata kahjustusi värvi või klaasist.See ei sisalda kloori soolad või muude kahjulike ainetega, mis võivad teie autole või keskkonnale.

2.Tõhus Jää Dissolver: uus otsik pöörlev disain, see lume sulamine spray kergesti tungib läbi aukude vahel, jää ja külm, lahustades ning eemaldades jää koheselt.

3.Lai Valik Kasutusalad: hüvasti talv külm selle lume sulatamise spray, mis töötab mitte ainult autod, vaid ka külmikud, sügavkülmikud ja külma vee torud.

4.Salvesta soe-aega: hüvasti tüütu kraapides ja mõrasid meie lume sulatamise spray.Kiiresti vabaneda oma auto õhuke jää, pakane ja lumi ootamata mootori soojenemist.

5.Tagada Ohutus: Laguneda kangekaelne jää auto akna, keyholes, kojamehed, antennid ja muud osad kergesti meie lume sulatamise spray.Hoia end turvaliselt ja vältida ohtu kraapides või mõrasid ära jää teedel.

sku: k25957

Toote Maht 100ml
Väline Testimine Sertifitseerimine ce
Erilised Omadused Auto Esiklaas Jäätõrje Spray
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…