Näiteks Buick Imav Auto Rätik Coral Velvet Auto Lapiga Tarvikud Lakrossi Regal Encore Excelle Lacetti Enklaav Hümn

0 Reitingud
€1.81 €4.52

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Näiteks Buick Verano Kujutlevad Park Avenir Lakrossi Regal Encore Excelle Enklaav Hümn Cascada

Näiteks Buick Rendezvous Riviera Sajandi Verano Kujutlevad Park Avenir Lakrossi Regal Encore Excelle Lacetti Enklaav Hümn Cascada

Näiteks Buick Hümn Enklaav Regal Lakrossi Kujutlevad Park Avenir Royaum Riviera Cascada

PEAMISED OMADUSED:

1、Super Absorbent

Kui te kasutate meie suede rätikuga auto hooldus, ta kiiresti vastu võtta ja omada suurel hulgal vett, jättes oma autod lõpeta puhtam kui peegel.

2、Hirv Naha Coral Velvet Rätik kahepoolne Disain

Valmistatud seemisnahast ja peen kiud riie materjale, siis saab kustutada vee plekke peene kiud riie ja tolmu suede, muutes oma auto puhas, nagu uus.

3、Super Pehme

Servad kuivatamise rätik on ka ääristatud pehme stretch riie tagada, et rätik ei põhjusta mingit kahju auto värvi.Kui superfine kiudaineid oluliselt suureneb kokkupuutepind veega ja imab niiskust kiiresti, kui seda õrnalt libiseb üle auto värvi, klaasist või plastist pealispind.

4、Õige Suurus

Seal on kolm, suurused saadaval, 30x20cm, 30x30cm,60x30cm, nii on nõuetekohase suurusega oma käed.Spiraal kootud keerdsilmusena struktuuri vaevalt jätab lint oma auto värvi, auto klaas, või teie kätes.

5、Mitmeotstarbeline & Korduvkasutatavad

Auto rätikud saab kasutada ka auto interjööri, et kuiva mahavoolanud joogid ja tolmu, puhas windows, auto värvi, nahast istmed, jne.Neid saab kasutada köök, vannituba, ja rohkem.Parim omadus auto rätikud on see, et selle väga vastupidav ja meisterdatud kesta aastaid.Nad saavad olema pestav ja korduvkasutatav.

sku: k30621

värv Pruun, punane, konjak, Hall
Materjal microfiber
Päritolu Mandri-Hiina
suurus S/M/L

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…