Tugevat ja Selget Liim 50ml Multifunktsionaalne Jalatsite Hooldus Selge Liimi Remont, Lisaseadmed Sport Kingad Nahast Kingad Matkamine Kingad

0 Reitingud
€5.35 €10.70

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1.Instant Liimimine: selle liimi remont liim, saate bond tahes tüüpi materjali sekundit.Liim saavutab maksimaalse bond jõudu 8-10 sekundit, luua tugev, pikaajaline võlakiri, mis talub kulumist.Pluss, see ei ole tugev lõhn, nii saab seda kasutada siseruumides ilma probleemideta.

2.Multi-Materjali Remont Liim: See liim remondi-liim ei ole lihtne kukkuda ja annab sügavama löögikindlus ja tugevus.See võib tungida väiksemad praod, poorid ja praod, mistõttu on vastupidav ja mitmekülgne erinevaid materjale.

3.Veekindel ja Šokk Vastupidav: See liim remont liim on kauakestev mõju, mis talub mitmekordset pesu ja tõmbab.See võib ka vastupanu löökidele ja mõju, muutes oma materjalist, vastupidav ja mugav.

4.Kõrge ja Madala Temperatuuri Vastupidavus: See liim remont liim talub temperatuure vahemikus -40°C kuni 130°C pärast ravida.Samuti ei tee või muutuda hapraks aja jooksul, et tagada pikaajaline ja paindlik bond.

5.Mitmekülgne Kasutamine: See liim remont liim saab määrata mis tahes materjalist, ükskõik, selle kuju, suurus või kaal.See sobib kõige materjale, näiteks keraamika, kummi, riie, papp, metall, kork -, laast -, puit -, nahk, paber.

Kirjeldus:

Otsin tugev liim, mis ei lase sul alla?Otsida enam kui meie vahetu liimi!Oma pikaajalise võlakirja, see ei ole lihtne kukkuda, ja on vee-ja löögikindlad.See on suurepärane kõik kuju, suuruse ja kaalu - sh paber.Hüvasti ärritav liimi ebaõnne ja tere usaldusväärne liim lahendus.

Tehnilised andmed:

Toode: Remondi-Liimi

Maht: umbes 50 ml

Säilitamine: jahedas ja kuivas kohas

Kohaldatava materjalid: Keraamika, kummi, metalli -, puidu -, käsitöö -, jalatsid, klaas, jade

Pakkeleht:

Remondi-Liim*1tk

sku: k43100

Toote Kõrgus 8.6cm
Erilised Omadused Multifunktsionaalne
Toote Laius 4.4cm
Toote Kaal 50g
Materjali Tüüp Liim On Liim
Kirje Pikkus 14cm
Mudeli Nimetus Tugevat Ja Selget Liimi
Päritolu Mandri-Hiina
Väline Testimine Sertifitseerimine ce
Toote Tüüp Täidis, Liimid & Hermeetikud

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…