Sisekujundus Taastavat Automotive 100ml Multi-funktsionaalne, Pikaajaline Tire Shine Spray Auto Puhastaja, Aitab Vältida Pleegib Ja Lõhenemist

0 Reitingud
€8.86 €12.66

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Taaselustada oma auto interjöör meie auto interjöör taastavat.Pakkudes pikaajalist kaitset, see oluliselt aeglustab kiirust vananemine teie armatuurlaud, kaitseraud, ja isegi kodu tooteid.Lihtne ja ohutu kasutada.Kogemus kahesuguse kasutusega mugavuse nagu ei kunagi varem.

Kirjeldus:

Peamised koostisosad: ränidioksiid

Niiskus ja soojus-vastupanu: kuumuskindlusega

Net sisu: 100ml

Laadi nõuanded:

1. Põhjustel, nagu monitori värvi temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, võib esineda kergeid värvi erinevusi pilte mõned tooted.Värv on teema, et tegelik toode!

2. Palun lubage kerge suuruse erinevused on tingitud erinevatest manual mõõtmise.

Pakk Nimekiri:

Glaseeraine spray*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Kahesuguse kasutusega kaupade Mugavus: See auto sisekujundus taastavat on universaalseks kasutamiseks nii kodu ja auto, annab kauakestva kaitse ja kohene valgendav mõju sise-ja välispindadele.Oma mugava tegutseda spray ja pühkige funktsiooni, saate nautida mugav ja tõhusa puhastamise ajal.

2.Tõhus Veekindel Kaitse: Meie auto sisekujundus taastavat funktsioone täiustatud veekindel tehnoloogia, mis annab tugeva eraldi vesi ja niiskus, aeglustab vananemise protsessi oma osad.Selle veekindel omadused tõhusalt vähendada muda ja vee saast buildup.

3.Täiustatud Tehnoloogia: Meie auto sisekujundus taastavat on loodud selleks, et taastada loomulikud valged oma osad, mis on värvunud pikemaajalise päikese käes.Mitte kasutada roostes pindade ja järgige ettevaatusabinõusid optimaalsete tulemuste saavutamiseks.

4.Mugav Kasutada: lihtsalt sobiv summa langeb see auto sisekujundus taastavat, siis võib anda mis tahes pinnad uue ilme.Lihtsalt kohaldada seda ühtlaselt, oodake, kuni see kuivama, ja nautida tulemusi.Lihtsalt kasuta sobiv kogus langeb, sponge ja laske seista 1 minut enne kohaldamisel.

5.Laialdaselt Kasutatakse: See auto sisekujundus taastavat võib kasutada nii auto ja kodu toodete, näiteks autode armatuurlauad, autode kaitserauad, mööbel, seadmed, ja rohkem.See kaitseb pindu alates kriimustusi, plekke, ja pleegib, ja annab talle läikiv viimistlus.

sku: k29957

Toote Maht Sisuliselt renoveerimist
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…