Auto Anti Fog Spray Veekindel Auto Glass Anti Udu Agent Auto Tarvikud Dušš Uksed Rearview Mirror Rv MAASTUR Ja

0 Reitingud
€5.56 €8.18

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kogemus muretu autoga meie auto anti-fog spray.Formuleeritud ja moodustavad kaitsva kile teie auto on klaasist, see spray võimaldab ohutu ja selge nähtavuse ajal misty tingimused.Meie öko-sõbralik spray on lihtne kohaldada, lihtsalt kasutage pehmet, puhast lappi maksimaalse efektiivsuse.Sõida turvaliselt ja kindlalt meie toote.

Tehnilised andmed:

Toote nimetus: auto anti-fog spray esindaja

Omadused: Uduvastased esindaja

Neto kaal: umbes 50g

Pakendi kaal: umbes 50g

Toote mõõdud: (ligik.)9*3*2cm/3.54*1.18*0.79 tolli

Pakendi suurus: (ligik.)9*3*2cm/3.54*1.18*0.79 tolli

1pc x auto anti-fog spray esindaja

* Soe märkus:

Kaalu seda suurust mõõdetakse käsitsi, ja seal on väike kõrvalekalle tegeliku

Vaata rohkem toote detailid

1.Täiustatud Jõudlus: Saavutada kristall-selge visioon meie auto anti-fog spray, mis on varustatud professionaalse valem, mis hoiab ära udu buildup.Moodustab kaitsva kile, klaasi või läätse pinnad, meie uuenduslik lahendus, mis tagab, anti-fog mõju, muutes sõidu mugav ja turvaline kogemus.

2.Kauakestva Anti-Fog Mõju: selle auto anti fog spray, saate nautida selget ja muretu sõiduelamuse pikka aega.Ei ole vaja spray tihti, lihtsalt kohaldada kord ja unusta udune aknad.

3.Vältida Udu Häired: Kogemus ohutuma sõidu meie auto anti-fog spray auto glass.See multifunktsionaalne valem teenib vannituba, peeglid, klaasid, ja kaamerad lisaks tahavaatepeeglid ja aknad.See hoiab ära udu häireid silmist ja parandab liiklusohutust, mootorratastele, RVs, Maasturid, ja autod.

4.Mõeldud Lihtne Rakendus: See auto anti-fog spray on mõeldud lihtne kasutada.Lihtsalt spray pihustada ühtlaselt üle pinna, ja seejärel kasutage pehmet, puhast riidetükki, et pühkida ta ühtlaselt.Sa saad selgelt ja udu-tasuta visioon minutit.

5.Keskkonnasõbraliku-Sõbralik Anti-Fogger: See spray takistab udustamine oma auto aknad ja peeglid, tagades selge nähtavuse ja ohutuse.See on valmistatud keskkonnasõbralikest koostisosi, mis ei kahjusta objektiivi või klaasist pinnad.

sku: k26543

Erilised Omadused klaas defogging esindaja
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Maht Klaas defogging lahendus

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…