lume sulamine deicer spray auto anti jäätumine agent 500ml Jää Lume Eemaldamist Spray Klaas Winter Care Tooted Pesuseade

0 Reitingud
€9.02 €18.04

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1.Revolutsiooniline Lahendus: Meie jäätõrje spray auto pakub revolutsioonilise lahenduse tõhusa ja kiire jäätõrje.Selle täiustatud valemi mitte ainult tungib ja sulab jää kiiresti, vaid ka ei jäta plekke või kahju oma auto värvkatte.

2.Lihtne Kasutada Esiklaas Jäätõrje Agent: Pihustada ühtlaselt kohta jäine esiklaas, oodake paar minutit ja pühkige kuiva lapiga puhastada, jää ja külm sekundit, mis säästab teie aega ja vaeva.

3.Parandab Sõidu Nähtavus: See auto lume sulatamise spray on väga praktiline ja tagab ohutu sõidu talvel.See lahustub külm ja jää kiiresti ja kergesti, jättes oma esiklaas, selge ja puhas.

4.Hea Jäätõrje Vedelik: Hoidke oma auto ja ümbrus turvaline meie uuenduslik valem.Koos tõhusa ja multifunktsionaalne segu, meie vedelik takistab jää oma auto, kõnniteed, sõiduteele, ja katused sekunditega.

5.Reisi-Sõbralik De-Icer Spray: Ära vaeva külmumist auto aken enam.See tugev katmine, lihtne-to-use spray kiiresti sulab jää ja külm, tagab selge vaate ja ohutu sõidu.Selle kompaktne suurus võimaldab seda mugav kaasas kanda oma auto.

Kirjeldus:

Selle kompaktne ja tõhus valem, see tagab ohutu sõidu veelgi külmem tingimusi.Ideaalne kõikidele teie auto vajab, see spray on kiiresti muutunud go-to lahendus talveilm.

Tehnilised andmed:

Toote suurus: umbes 8x8x20cm/3.15x3.15x7.87 cm

Maht: umbes 500ml

Kasutada stseen: Auto akende, ukse käepide, esiklaas, kiire de-kuorrutus ja jäite eemaldamine ei ole valus värvi

Pakkeleht:

1tk * Jäätõrje spray auto

sku: k44794

Toote Kaal 500g
Erilised Omadused Jää Lume Eemaldamist Pihustada Klaas
Väline Testimine Sertifitseerimine ce
Toote Maht 500ml
Materjali Tüüp Vedelik
Mudeli Nimetus Jäätõrje Spray Auto
Toote Tüüp Külmumise Kaitse
Toote Suurus 8x8x20cm
Päritolu Mandri-Hiina
Tugi Dropshipping/Wholesales

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…