Autopesu Mitt Imav Pesta Pad Auto Mitt Pehme Kriimustada-Tasuta Coral Velvet 1tk autopesu Tarvikud Nr Linting Puhastus sõrmetud Kindad

0 Reitingud
€1.22 €3.13

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie pehme nahk pesta sõrmedeta kindad autode pesemiseks ei haiget oma käte ja on kiire kuiv.Lihtsalt pese oma auto julgelt!

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Auto Pesemine Sõrmedeta Kindad

Toote Materjal: Coral velvet + mesh riie

Toote Suurus: 22.5*14cm/8.86*5.51 aastal (ligik.)

Toote Kaal: 25g (ligik.)

Pakkeleht:

1tk * Auto Pesemine Mitt (random värvi)

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja kaamera nurgad, võib esineda värvi erinevusi toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, seal võib viga toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.Hea Materjal: Meie auto pesemine sõrmedeta kindad kiidelda hea puhastus kogemus coral samet ja võre riide materjalist.Need kriimustada-vaba ja kahjutu sõrmedeta kindad, mis pakuvad mugav, kerge ja hingav konstruktsioon, mis tagab pehme ja õrn puudutus auto pinnale.

2.Mitmekülgne Kasutamine: Need auto pesemine sõrmedeta kindad, mis on laialdaselt kasutatav erinevate pindade puhastamiseks, nagu näiteks nahk, diivanid, klaas, täispuidust, ja rohkem.Neid on lihtne kasutada ja vastupidav, mis teeb need ideaalseks köögid, basseinid, ja autod.

3.Lihtne puhastada Lahendus: Need auto pesemine sõrmedeta kindad, mis on kiire puhas, mitte-libisemine ja tihe palus, ja teeb haiget teie kätes.Nad tõhusalt kaitsta värvi ja on hea vee imendumist.

4.Tõhus Kuivatamine Lahendus: Meie auto pesemine sõrmedeta kindad, mis on kavandatud selleks, et vältida vesi on imendunud, tagades kiire kuivamise ajal ja lihtne ladustada.Need kindad on ruumi kokkuhoid, mis võimaldab teil paigutada mugavalt segistid ja konksud kiiret juurdepääsu.Nad on ka vastupidavad.

5.Pingutusteta Puhastamise: Meie auto pesemine sõrmedeta kindad funktsioon praktiline disain, mis võimaldab lihtsalt puhastada oma auto igal ajal ja kõikjal ilma kadunud igasugune laigud.Kui sõrmedeta kindad, mis on paindlik, mis võimaldab teil jõuda kitsas, väike, ja ekstsentriline kohad vaevata, jättes oma auto puhas.

sku: k42978

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…