2tk/4tk Auto Nullist Remont Vedeliku Nano Abrasiivseid glaseeraine mitmeotstarbeline Puhta Värvi Universaalne Scratch Remover Tööriist

0 Reitingud
€0.71 €1.41

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Nano abrasiivseid glaseeraine: sobib keha töö, plasti, rehvide, ja muud osad.Tee oma auto valge, suur värvi püsivus ja long-kestev rahu.Kaitsva kile võib olla ka moodustatud pinnal plastikust osad.Antioksüdant ja pleegib.

Hydrophobicity ja kestvus: Meie plasti poleerimiseks töötab nagu piraat, pakkudes läbipaistev kaitsekile oma auto.See võib hajutada vihmavee klaasist, välja arvatud vihm, lumi, jää, ja tee lilled.

Täiuslik remont: auto nullist remont koor on võimas remont funktsioone, mis saab tõhusalt remont väikesed kriimud, turbiinid, jne., ja taastada auto värvi oma esialgse välimuse.

Sobib iga värv: See auto nullist remont komplekt sobib ideaalselt värvi tahes sõiduk ja ei jäta märkide pärast kasutamist.Palun veenduge, et puudub kate või kaitsekile kohaldada.

Laialdaselt kasutatakse: Meie plastikdetailide remont agent saab kasutada armatuurlaua kinnitusketast, uksed, uksepaneelid, rehvid, pedaalid, ja muud plastist autoosade.Ohutu kasutada koos eri värvi plastikust ja kummist!

Kasutamine:

1. Puhas auto värvi

2. Pärast pühkides rätik või käsnaga, pühkige tugevasti.

3. Lõpuks, puhastada puhta veega

Toote parameetrid:

Nimi: Auto Värvi Kriimustuste Remont Agent

Sisu: 100 ml

Ladustamise meetod: Palun hoia seda jahedas ja kuivas kohas.

Kohaldamisala: Hõõrdumine

Pakendi sisu:

2/4 tk Auto nullist remont vedeliku

tere, kutid, tänan külastamast minu pood.Me garanteerime, et meie toodete kvaliteeti.Tere tulemast.Loodan, et teil on kena päeva!

sku: k29340

Toote Maht 100ml
Väline Testimine Sertifitseerimine ce
Mudeli Number Auto nullist remont vedeliku
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…