Õhk Pump Auto Digitaalse Õhukompressor Pihuarvutite Õhupump Tugev Võim Kaasaskantav Rehvi Inflator Auto Pumba Täpne Auto, Jalgratas

0 Reitingud
€18.49 €46.22

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie Õhk Pump Auto kaitseb teie rehvi tugev võimsus ja kvaliteet, mis talub kontrolli.Lai kohaldatavus, see kiiresti replenishes qi väga lühikese aja jooksul.Ideaalne on-the-go hädaolukorras.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Rehvi Inflator

Ühe toote suurus: umbes 20 * 7 * 13cm/7.9 * 2.8 * 5.1 aastal

Toote materjal: PP

Maksimaalne õhurõhk: 120PSI

Määr vool: kuni 6A

Määr pinge: 12V

Sisend pinge: 5V

Õhu vooluhulk: 16L/min

Pakkeleht:

20cm hingetoru * 1

Õhu otsik kolme osaline komplekt * 1

Juhised * 1

2.8 meetrine toitekaabel * 1

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Vaevatu Rõhu Mõõtmine: See rehv inflator lihtsustab rehvi inflatsiooni 1 klõpsake nuppu start ja täpne rõhu mõõtmise süsteemi.Komplekt survet ette ja lase inflator ei tööta, samal ajal kui tema kaitsev disain tagab teie rehvi jääb turvaline.

2.Paranenud Inflatsioon Tõhusus: võimsa mootori ja amortisaatorid, dual müra vähendamine, see rehv inflator annab sujuva ja tõhusa inflatsioon kogemus.Tugev võim avanemisel rehvid ajal kiiresti amortisaatorid vähendavad müra taset.

3.Suure Jõudlusega Inflatsioon: See kaasaskantav õhukompressor on kõrge kvaliteediga nailonist kootud täispuhutav toru, mis talub kontrolli.Multi-layer struktuuri toru teeb see külm tõendeid ja kulumiskindel.

4.Suur Kohaldamine: Võib kergesti täituma auto rehvid, mootorratta rehvid, jalgrattad, sport pallid, ja rohkem tänu oma lai kohaldatavus ja väsimatu töö.

5.Lihtne Kohaldada: Auto Rehvi Õhku Pump, saab kiiresti täiendada qi väga lühikese aja jooksul ja tõesti tunne, et high-speed operatsiooni kolvi.Turbo paljundamise tehnoloogia tagab selle, et teie rehvid on sageli optimaalne surve tasandil.

sku: k21447

Toote Kõrgus 10cm
Pinge 12V
Toote Laius 10cm
Toote Kaal 420g
Materjali Tüüp PP
Kirje Pikkus 10cm
Brändi Nimi Goxfaca
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Nimetus Rehvi inflator
Toote Tüüp Pumbad

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…