Auto lumelabidas Ergonoomiline Käepide Auto Lumi Jää Kaabitsaga Akna Puhastaja Vahend Auto Jää Kaabitsaga Telkimine Aiandus Auto Kasutamise Väljas

0 Reitingud
€0.46 €4.07

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

【Multifunktsionaalne】: auto jää kaabitsaga saab kiiresti selgeks paks lumi või jää auto esiklaasid ja windows ja saab kasutada lumelabidas, mis on väga praktiline.

【Kõrge Kvaliteediga Materjali】: auto esiklaas jää kaabitsaga on valmistatud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest, plastmassist, mis on kulumise vastupidavad ja vastupidav, moodne ja ilus.

【Mugav Käepide】: lume labidas võtab ergonoomiline disain, mugav käepide, anti tõsta, ja tööjõu kokkuhoid, ja tõrgeteta kühveldada pinda laiendada, ilma kruvideta saab kergesti eemalda jää ja lumi ilma kriimustada klaasi ja auto värvi.

【Kaasaskantav】: Kompaktne ja kerge lumi jää eemaldaja, see auto lumelabidas esiklaas de jäätumine tööriist on lihtne teha või kaupluse pagasiruumi, säästes ruumi.

【Lai Rakendus】: Auto lumi jää kaabitsaga sobib lume ja jää eemaldamise autod, sõidukid, veoautod, külmikud, klaas uksed ja aknad, jne.

Kirjeldus:

Materjal: Roostevaba Teras, Plastikust

Toote Suurus: 175mm

Pakett Sisaldab:

1 Lumelabidas

Märkus:

Palun lubage veidi vigade tõttu manual mõõtmise ja erinevate monitoridega.

sku: k33786

Materjali Tüüp Roostevabast terasest plastikust
Toote Tüüp Jää Kaabitsaga
Brändi Nimi perfeclan
Kirje Pikkus 110m
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Kõrgus 175m

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…