Auto Klaas Õli Film Eemaldaja Auto Esiklaas Puhastusaine Udu & Ink Cleaner Uus Vesi Plekk Eemaldamine Kleepida Auto Üksikasjalikult

0 Reitingud
€6.91 €13.83

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1. Mitmekülgne Eesmärkidel: See auto tuuleklaasi puhastaja saab tõhusalt eemaldada vee plekke ja udu auto windprotects ja tahavaatepeeglid, tagades sõidu ohutust ning parandada nägemise selguse.

2. Lihtne Puhastus: Kergesti ära pühkida kangekaelne plekke nagu õli, tolmu ja muda oma auto esiklaas.Meie väga tõhus valem kiiresti lagundab mustust, nii et sa ei pea nühkima korduvalt.

3. Lihtne Kasutada: Vorm a kaitsekile meie Auto Tuuleklaasi Puhastaja.See on lihtne töötada ning suurendab sileduse ja läbipaistvusega klaas pinnad.

4. Tulevad Laialdane Kasutamine: Hoia oma majapidamises klaasi, peeglite ja vannituba puhas meie auto tuuleklaasi puhastaja.Naudi mugav ja vasak-vaba puhastamine auto windprotects ja tahavaatepeeglid samuti.

5. Kasutada Ohutult: See auto tuuleklaasi puhasti on valmistatud looduslikke koostisosi, mis ei mõjuta inimese keha, nii et saate seda kasutada koos usalduse ja nautida selge ja ohutu sõidu kogemusi.

Kirjeldus:

Auto Klaas Õli Film Cleaner vaevata parandab nägemistaju selgus, kaotades kangekaelne õli kile teie esiklaasile.Lihtne-to-work-valemi, seda võib puhastada kergelt pühkides ilma korrata puhastamine.Mugav kasutada ilma igasuguse jama.

Kirjeldus:

1. Nimi: Auto Tuuleklaasi Puhasti

2. Kaal: 139g

3. Toote mõõdud: (ligik.)5.8*2.5*17.4 cm/2.28*0.98*6.85 tolli

Pakkeleht:

1*Auto Tuuleklaasi Puhasti

Laadi nõuanded:

1. Põhjustel, nagu monitori värvi temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, võib esineda kergeid värvi erinevusi pilte mõned tooted.Värv on teema, et tegelik toode!

2. Palun lubage kerge suuruse erinevused on tingitud erinevatest manual mõõtmise.

sku: k40100

Kontsentreeritud Jah
Tüüp Mitte Antifriis
Võimsus 100ml
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…