Raha Säästmise Sideaine Kokkuhoid Sideaine Kokkuhoid Probleeme Raamat Ümbrikus, Ümbrik Kokkuhoid Väljakutse

0 Reitingud
€6.74 €9.23

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Paindlik Kokkuhoiu Kava: selle sideaine, saate valida, kui hoiuse raha oma eelarvest, kas see iga päev, iga nädal või iga kuu.See muudab selle sobivaks madala ja kõrge sissetulekuga rühmadele, saate kohandada oma säästude eesmärk vastavalt oma sissetulekule.

Lõbus ja Huvitavat Kokkuhoid Tööriist: 1000 Kokkuhoid Väljakutse Sideaine on lõbus ja huvitavat vahend, et võtta kontroll oma rahanduse.See on suurepärane võimalus saada kogu perele seotud energiasäästu ja suurepärane vahend õpetamise lapsed säästa raha.

Korduvkasutatavad Kokkuhoid Sideaine: kokkuhoid sideaine on lihtne puhastada ja kasutada.Lõpetada see väljakutse, pühkige oma väljakutse kaart ja alustada otsast peale.Saavutada oma rahalisi eesmärke, mis on kooskõlas käesoleva vastupidav ja praktiline sideaine.

Suurepärane Kingitus: See sideaine aitab teil jälgida oma kulud ja kokkuhoiu eesmärgid lihtsate töölehed ja tabelid.See on praktiline kingitus pere ja sõprade jaoks, kes soovivad parandada oma finants-harjumusi.

Võla-Free Teekond: Plaani oma elu Säästud Sideaine.See sideaine aitab teil jälgida oma kulusid, seada oma eesmärke ja teha salvestamine lõbusam.Kas soovite salvestada puhkuse, auto või maja, see sideaine juhendab teid igal sammul.

suurus: 11,5 x 11,5 x 2,5 CM

Materjal: PVC

värv: roosa

Pakendi Sisu:

1 x 1000 Kokkuhoid Väljakutse Sideaine(Pole raha mitterahaliste)

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k13090

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…