Laua Kalender Planeerija Loominguline Laua Kalendrikuu Laua Planeerija Laua Decor Kodu Kaunistamiseks Paindlik Bloomy Lilled Laual

0 Reitingud
€0.91 €1.82

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Peatada organiseeritud ja planeerida meie Tabel Kalender 2024! Valmistatud hoolikalt valitud raamatu materjali, see praktiline tööriist kuvab iga kuu vertikaalselt ja on täiuslik oma laua taga.Hoia peal oma ajakava ilma stiili ohverdamata.

Kirjeldus:

Nimi: Lill Laua Kalender

Materjal: Paber ja Puit

Toote Kaal: umbes 400g

Toote Suurus: umbes 17*12cm/6.69*4.72 tolli

Pakkeleht:

1* Lille Laua Kalender

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Vaata rohkem toote detailid

1.Stiilne ja Vastupidav: See lill laua kalender funktsioone puidust põhjaga, mis lisab enesekindlust, ilu ja vastupidavus oma laua taga.Suurepärase raamatu materjal on vastupidav ja talub kulumist.

2.Uuenduslik: Muuta oma töö Lill Laua Kalender, mis tutvustab kunstiline vaas, kujunduse ja eredad värvid, et lisada värvi ja põnevust oma päevast-päeva ajakava.

3.Vaevatu Organisatsiooni Suurendada oma tootlikkust selle Lille Laua Kalender.Salvestage olulised kuupäevad armas lehti ja kasutada seda kui praktilist tööriista korraldada oma igapäevast asjade meeldetuletusi.Selle taga seista lubab, et see on armas kaunistamiseks täiuslik oma laua taga.

4.Ruumisäästlik Disain: Ekraan see lill laua kalender vertikaalne suund töölaual ja olla üllatunud, selle keerulisi mustreid iga kuu.Hindame oma ruumisäästlik disain, kiusame vaba pööra funktsioon, ja kaunistab oma töö, seda peab tegema-on laud aksessuaar.

5.Kingitus Valik: Impress oma lähedastega koos see peen Lill Laua Kalender.Oma uimastamise floral design ja praktiline paigutus oleks läbimõeldud kingitus iga kord.Hoidke oma pere, sõprade, kolleegide või klientidega hästi korraldatud ja inspiratsiooni kogu aasta jooksul.

sku: k76473

Tüüp Kalendri Trükkimine
Mudeli Number Tabel Kalender 2024
Stiil Tabel kalender
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…