36 Tk Punased Ümbrikud Uus Aasta Punased Ümbrikud Spring Festival Õnnelik Raha Paketid Hiina Uue Aasta 2024 Draakon

0 Reitingud
€7.06 €10.54

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pakett Sisaldab: Hellitada ennast meie rohkelt komplekt 36 Hiina Uue Aasta Punased Ümbrikud suurusega 6.6x3.5 tolline.Meisterdatud täpselt, et pakkuda teile arvukus õnnelik, raha taskud, et rikastada sinu pidulik ja pidu peab.

Intrigeeriv Kujundused: Meie punane õnnelik raha ümbrikud on kaunistatud 6 eksklusiivne projekteerib, mis sümboliseerib heaolu ja hea õnne.Põnev kombinatsioon punane ja kuld Hiina tähtedega, koos reljeefse kuuma stantsimine mustrid, tekitavad võlu ja klassikaline allure.

Erakordne Kvaliteet: Valmistatud premium paber, meie Hiina punased ümbrikud paku jõuline vastupidavus vastupanu kulumist ja on mitte-pleegib.Smart pitsat disain võimaldab turvalist sulgemine ümbrikku, sisestades soonde, kõrvaldades vajadust teibi või liimi.

Sümboliseerib Õnne ja Õnn: Hiina traditsioon seostab punane õnne, sellest ka nimi ja värvi meie ümbrikud.Kui trükkida kujunduse ja Hiina elemendid meie ümbrikud isikustama õnne ja õnnistusi, muutes need Täiuslik kingitus anda edasi oma siiruse uuel Aastal ja ka pärast seda.

Mitmeotstarbeline Kasutamine: Ideaalne Hiina uusaasta, pulmad, Jõulud, lõpetamiste, pühad, sünnipäevad, perekondlikud külastused, baby dušid ja palju muud.Täitke neid õnnelik raha, münte või muud meened kingitused või kasutada neid uimastamise kaunistused oma Uue Aasta puu-ja elukeskkond.Meie punased ümbrikud pakkuda enamat, kui lihtsalt raha tasku.

Värv:punane

Materjal:Paber

Suurus:16.7 x 9cm

Pakendi Sisu:

36 x Punane ümbrikud

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k163209

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…